Harry Stylest utánozza a világ legtrendibb kisfiúja

Forrás: Instagram/Michael Rangamiz -
Harry Styles utánzás öltözék kisfiú stílus trendi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg a 2 éves Michael Rangamizt, akinek már most több követője van a népszerű képmegosztó oldalon, mint bárki másnak ennyi idősen.

Nem is olyan rég történt, hogy a kis Michael Rangamiz anyukája rájött, mennyire kísértetiesen hasonlít 2 éves fiacskája a One Direction fiúcsapat énekesére, a legjobban öltözött brit pasinak kikiáltott Harry Stylesra.

Forrás: Instagram/Michael Rangamiz

A mami nem tétlenkedett, hanem rögtön meg is mutatta a világnak az iráni-orosz kissrácot az általa kreált Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/Michael Rangamiz

A kis Michael, aki igazi kis sztárnak számít a maga közel 50 ezer követőjével, minden egyes outfitjével el tud számolni az anyukája, hiszen rendszerint mindig mellé is teszi azt, hogy melyik Harry Styles-összeállítás ihlette fia öltözékét.

Miniatűr stílusikonok - Őket kövesd!

Ki ne szeretne tündéri ruhába bújtatott apróságokat nézegetni, akik egyrészt imádnivalóan aranyosak, másrészt eszméletlenül édes gönceik vannak? A Life.hu ITT gyűjtötte össze az 5 legjobb gyerekdivat-blogot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.