A divattervező sajnos nem tudott részt venni barátnője esküvőjén, ezért kárpótlásul egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg az énekesnőt.

A mai napig jó barátságot ápol egymással a két egykori Spice Girls-tag, így nem meglepő, hogy Victoria Beckham is hivatalos volt Geri Halliwell és Christian Horner esküvőjére.

Geri Halliwell és Victoria Beckham még 2007-ben - A két sztár még mindig jó viszonyt ápol egymássalForrás: AFP

Igen ám, de a divattervezőként tevékenykedő Beckhamné, aki leginkább meztelenül szeret dolgozni, sajnos igazoltán bár, de nem tudott ott lenni a nagy napon: szólították divatkötelességei, méghozzá a több ezer kilométerrel arrébb lévő szingapúri divathétre. Ám jó barátnő lévén azért nem felejtett el gondoskodni a megfelelő nászajándékról.

„Victoria egy különleges ruhát küldött Gerinek a saját kollekciójából, amelynek néhány darabját absztrakt szívminták díszítik. Mikor lenne jobb alkalom viselni egy ilyen ruhakölteményt, mint éppen a nászutadon?" – mondta el a két barátnő egyik közeli forrása a The Sun magazinnak. Milyen figyelmes! Geri és a Forma-1-es nagyfőnök nem sokkal az esküvő után már Cannes-ban ünnepelték frissen kötött házasságukat, így pedig az énekesnő biztosan találni fog rá alkalmat, hogy felvegye a Beckhamné által megálmodott darabot.

Személyre szóló nászajándékot keresel?
Eleged van az unalmas meglepetésekből, és valami különlegesebbel kedveskednél házasulandó barátaidnak? A Life.hu-nak korábban ITT gyűjtött össze 30 ötletet arra az esetre, ha dizájnos, nem mindennapi ajándékot keresel.