Talpig átlátszó ruhában vezetett műsort Chrissy Teigen

Forrás: AFP/Ethan Miller -
modell átlátszó ruha műsorvezető Chrissy Teigen ruha Billboard Music Awards átöltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell többször is átöltözött a Billborad Awards vezetése alatt, ruhaválasztásai pedig elérték a kívánt hatást: mindenki róla beszél.

Komolyan vette műsorvezetői feladatát Chrissy Teigen. A modellből lett műsorvezető, aki összesen ötször öltözött át a BillBoard Awards alatt, egyik, meglehetősen merészre sikeredett ruháját már ITT megmutatta a Life.hu, ám a többi mellett sem sétálhatunk el szó nélkül.

Akár az okos lány a meséből: fel is öltözött, meg nem is Forrás: AFP/Ethan Miller

John Legend felesége kétszer is az átlátszóra voksolt: egyszer vörösben, egyszer pedig feketében tette közszemlére tökéletes alakját és alsóneműjét.

Forrás: AFP/Ethan Miller

A hatás nem maradt el, bár kérdéses, mennyire érdekelte a közönséget, miről beszélt éppen a szépség.

Még mindig nem unalmas az átlátszó

Még mindig nagy népszerűségnek örvendenek az átlátszó darabok: a sztárok is ebben kápráztatták el a közönséget a Met-gálán, de a most futó cannes-i filmfesztiválon sem maradtak el a sokat mutató ruhák.
Te jó ég! Mikor lett Nicole Kidman mosolya ilyen ijesztő?http://www.life.hu/trend/20150515-nicole-kidman-ranc-nelkuli-mosolya-nagyon-ijesztore-sikerult-az-american-idol-dontojen.htmlInkább tűnt vicsorgásnak, mint vigyorgásnak, amivel az ausztrál színésznő próbálkozott, hála totál ráncmentes arcbőrének.Trend--Natalie Portman Cannes-ban mutatta meg a bugyijáthttp://www.life.hu/trend/20150518-natalie-portman-a-cannes-i-filmfesztival-egyik-premierjen-mutatta-meg-bugyijat-atlatszo-ruhaban.htmlBár a cannes-i filmfesztiválon elég sokan villantanak, mégsem éppen a színésznőtől vártuk, hogy megmutatja az alsóneműjét.Trend--Victoria Beckham spiccesen fotózkodotthttp://www.life.hu/trend/20150519-victoria-beckham-spiccesen-fotozkodott-a-szingapuri-divatheten.htmlAz egykori Spice Girl a szingapúri divathéten múlatja az időt, ahol vasárnap este mutatták be legújabb kollekcióját – a bemutató után pedig nagy bulit csaptak.TrendAFPVoksán Virág olyan, mint egy szexis amazonhttp://www.life.hu/trend/20150518-voksan-virag-dj-olyan-mint-egy-szexis-amazon.htmlNagyon látványos képet tett közzé a közösségi oldalán Voksán Virág.TrendOrigoKülönleges nászajándékkal kedveskedett Geri Halliwellnek Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150518-victoria-beckham-kulonleges-naszajandekkal-kedveskedett-geri-halliwellnek-eskuvoje-alkalmabol.htmlA divattervező sajnos nem tudott részt venni barátnője esküvőjén, ezért kárpótlásul egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg az énekesnőt.Trend--De gyönyörű! Julianne Moore igazi dívaként vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150515-julianne-moore-gyonyoruen-festett-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-vervoros-givenchy.htmlMerész választás volt a vérvörös Givenchy a vörös hajú színésznő részéről, de a végeredmény igazolja: nagyon is működött a dolog!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.