Ciciszélek, hosszú lábak - Ezt mutatták a celebnők a Billboard Music Awardson

fashion week Billboard Music Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy ez a díjátadókon lenni szokott, a hírességek a Billboard Music Awardson is kitettek magukért. Azaz inkább kitették a magukét. 

Rita Ora lapos hasát, izmos combját, és a biztonság kedvéért egy kis dekoltázst is adott a fotósoknak. Ahogy több híresség, ő is talpig fehérben divatozott.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Taylor Swift is maradt a jól bevált fehérnél, és a mély dekoltázsnál. Az énekesnő is melleire helyezte a hangsúlyt, de ilyen szuper alakkal mindegy is, mi van rajta, szinte mindenben jól mutat.

Forrás: AFP/Jason Merritt

John Legend csodaszép felesége, Chrissy Teigen sem volt visszafogott, ami a dekoltázst illeti. Az egyetlen, amit abszolút nem értünk a szettben, az a (valószínűleg holdjáró) cipőre lógó nadrág.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Mariah Carey egyedül a szemét takarta el kellően, méretes kebleit és combjait azonban kitette, és ismét egy kicsit jobban feszülő ruhát választott, mint az javasolt lett volna.

Forrás: AFP/Robyn Beck
Cannes-on kívül is van divatozás - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150514-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-eva-longoria-doutzen-kroes-karlie-kloss-miranda-kerr-pink-catherine.htmlMíg számos híresség a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén divatozik, máshol sem áll meg az élet. Láthattunk néhány csodaszép ruhát Hollywoodban is a héten, de voltak, akiknek sikerült alaposan mellényúlni. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPMegtaláltuk a világ legszebb melleit – hihetetlenül szexi fotók Amy Childs-rólhttp://www.life.hu/trend/20150518-megtalaltuk-a-vilag-legszebb-melleit-hihetetlenul-szexi-fotok.htmlAmy Andrea Childs tökéletes testével nem tudunk betelni. TrendAFPModellversenyen indul Kiszel Tünde kislányahttp://www.life.hu/trend/20150517-modellversenyen-indul-kiszel-tunde-kislanya-donatella.htmlÉdesanyja nyomdokaiba lép Hunyadi Donatella. A nyurga kamaszlány modellkedni szeretne, az egyik ügynökség felhívásában peig szavazni is lehet rá. TrendOrigoSzexi fotók készültek az egykori szépségkirálynőrőlhttp://www.life.hu/trend/20150516-szexi-fotok-keszultek-az-egykori-szepsegkiralynorol-kovacs-alexandrarol.htmlA volt szépségkirálynő, Kovács Alexandra kirobbanó formában van, így nem is csoda, hogy sokszor hívják modellkedni. Legutóbb éppen egy erőműben pózolt igencsak kevés ruhában. Mindemellett pedig fitneszmodell világbajnokságra készül.TrendOrigoMilyen a tökéletes menyasszonyi smink? Larion Oscar elárulja!http://www.life.hu/trend/20150502-eskuvoi-smink-tippek-es-trukkok-larion-oscartol.htmlA menyasszonyi ruha, a tökéletes helyszín, a zenekar kiválasztása mellett a smink apróságnak tűnik, pedig nem az: egy kevésbé jól sikerült make-up ugyanis nemcsak az esküvői fotókon mutat rosszul, de az ara kedvét is nagyon elronthatja. Kerüld el a bakikat – Larion Oscar sminkmester elárulta, hogyan!Trend--Beyoncé pink forrónaciban mutatta meg hosszú combjait! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150515-beyonce-pink-forronaciban-mutatta-meg-hosszu-combjait.htmlCsütörtökön kapták el a fotósok a 34 éves énekesnőt New York-ban, ahol izgalmas összeállításban mutatta meg hihetetlenül hosszú combjait.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.