Micsoda test! Bódi Sylvi hihetetlenül szexi

Forrás: Instagram/sylvibodi -
popsi vádli Bódi Sylvi pucsítás bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi megmutatta, hogy milyen a tökéletes popsi és vádli – a fotó magáért beszél.

Leesett az állunk Bódi Sylvi fotójától, amit közösségi oldalán osztott meg. A sok szörfözés és rúdtánc jót tett a modellnek, aki kirobbanó formában van. A rajongók pedig a fotó láttán elárulták: szívesen lennének tigrisek, akik átugranak Sylvi karikáján.

Forrás: Instagram/sylvibodi
Rippel Feri kiosztotta a bulvármédiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-rippel-feri-artista-kiosztotta-a-bulvarmediat-es-nyilt-leveleben-megirta-mit-szeretne-olvasni.htmlAz artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Sőt, új tervéről is fellebbentette a fátylat.TV + BulvárOrigoHiennek egyedül kell boldogulniahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-hien-enekesnonek-egyedul-kell-boldogulnia-amerikaban-senkire-nem-szamithat.htmlAz énekesnő megkezdte tanulmányait Amerikában, ahová kint tartózkodó ismerősök és barátok híján utazott, de ő nem félt a magánytól.TV + Bulvár--Kállay-Saunders András:"Nem vagyok balhés típus"http://www.life.hu/bulvar/20150522-kallay-saunders-andras-enekes-leszogezte-nem-balhes-tipus-es-nem-keresi-a-bajt.htmlKállay-Saunders Andrásról az utóbbi időben rengeteget cikkeztek a lapok, ami nagyon bántja az énekest.TV + BulvárOrigoGyönyörű fotót posztolt Vajna Timi – ez ám a luxus!http://www.life.hu/bulvar/20150521-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-luxusfotot-posztolt-es-egy-lamborghini-mellett-allt-modellt.htmlLamborghini és egy csodás nő – Andy Vajna igazán elégedett lehet. Timi egy álomautóval állt modellt.TV + Bulvár--Megszökött az esküvőjéről ÉNB Barbihttp://www.life.hu/bulvar/20150521-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-megszokott-az-eskuvojerol.htmlA szőke szépség bevallotta, akárcsak a sorozatban, az életben is volt már menyasszony, de az esküvő előtt szakított vőlegényével.TV + Bulvár--VV Zsuzsa a köztévén félpucérkodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-vv-zsuzsa-a-kozteven-felpucerkodott.htmlVV Zsuzsa vágya, miszerint levetkőzne egy lapnak, félig-meddig megvalósult. Vetkőzött, de nem egy férfilapnak, csupán a Duna World nézőinek, és nem teljesen pucérra, csupán egy szál ezüst bikinire. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.