Détár Enikő Mary Poppins
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég nem láthattuk ennyire ragyogónak a színésznőt.

A minap egy zordra festett arcú, idős hölgyként csodálhattuk meg Détár Enikőt a maszkmesterek munkájának köszönhetően. A Mary Poppins előadáshoz készült az erős smink, ami tényleg tökéletes munka volt, hiszen nem látszódott egyáltalán, hogy milyen a maszk mögött az ember.

Forrás: MTI

Nos, ugyan ennek a színdarabnak a 200. előadása kapcsán rendeztek a minap partit, ahol Détár Enikőről is készültek fotók, és amelyeket Enikő barátnője, Koós Réka rögtön meg is osztott. „Szerintem Enci nagyon szép” – írta a közös fotójuk mellé. És el kell simernünk, barátnője nem túlzott, a színésznő lélegzetelállítóan nézett ki, sosem láthattuk még ennyire ragyogónak. Hogy a boldog, kiegyensúlyozott magánélete, vagy más szépségápolási praktika rejlik mögötte, azt nem tudni. A friss képet megnézheted IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.