Május utolsó vasárnapja minden évben a gyerekeké. Eláruljuk, hova a legérdemesebb ma délután ellátogatni a lurkókkal. 

Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

Egész nap zenés forgatag várja a családokat a Vasúttörténeti Parkban. A Picur Rádió színpadán a nap sztárvendége 14 órától az Alma zenekar, de hangulatos talpalávalóval szolgál majd a SzóKiMondóka produkció, és a Libavonat - interaktív koncertje gyerekeknek. Természetesen a vonatos programok sem maradhatnak el. 

Forrás: mavnosztalgia.hu

 

Hetedhét Játékfesztivál

Ha Székesfehérvár közelében jártok, ne hagyjátok ki a Hetedhét Játékfesztivált. A falusi és a városi élet próbatételei a fesztivál  idei támája. Bábelőadások, koncertek és népi piknik szórakoztatják a gyerekeket. 

Állatkert

Melyik gyerek ne örülne, ha állatok között tölthetne egy vasárnapot? Klasszikus és kedvenc gyermeknapi program az Állatkert, ami még meglepetésekkel is várja a kicsiket. Irány az állatsimogató!

Forrás: WikiPedia

 Városligeti Gyermeknap

Budapest legnagyobb gyereknapi rendezvényére várják a családokat idén is a Városligetben. Zenés, táncos, játékos programok szórakoztatják a gyerekeket egész nap. Kacagásból nem lesz hiány, ráadásul még a kutyátokat is magatokkal vihetitek. 

Egy jó mozizás mindig nyerő

A kicsik egyik legnagyobb kedvence most a Sam - Kismadár nagy kalandja című animációs film. Ha nem töltenétek szabadtéren a napot, lepd meg gyermekedet egy mozizással!