győztes X-Faktor vagányság domina Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, de nekünk egy vad dominaszerelés is eszébünkbe jutott róla.

Tóth Andi már az RTL Klub tehetségkutatójában is megmutatta, hogy nem egy naivatípus, hanem belevaló kiscsaj, aki bátran vállalja önmagát. Az énekesnő koncertjéről posztolt fotóján igazán bevállalós szerelésben feszített.

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Tóth Andi szárnyal a boldogságtól

„Az első randevú a Hősök terén volt, a második a Városligeti Műjégpályán. Itt csókoltuk meg egymást először" – vallotta be irulva-pirulva Andi a Life.hu cikkében. Az énekesnő a Spoon együttes Petijével esett szerelembe.
Kulcsár Edina smink nélkül is nagyon széphttp://www.life.hu/trend/20150603-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-smink-nelkul-fotot-posztolt.htmlA magyar szépségkirálynő, aki nemrég Amerikát is meghódította, szerencsésen hazaérkezett, és úgy döntött: megmutatja, milyen szép smink nélkül.Trend--Horváth Éva nyerte ma a dekoltázsvillantó versenythttp://www.life.hu/trend/20150529-horvath-eva-modell-musorvezeto-nyerte-ma-a-dekoltazsvillanto-erdemrendet.htmlA modell egy szexi fotóval kívánt szép napot rajongóinak, mi pedig nem hagyhatjuk szó nélkül, hiszen van mit nézni a képen.Trend--Hűha! Tolvai Reni és Kulcsár Edina fehérneműben szexiskedetthttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-es-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-fehernemuben-pozoltak.htmlAz énekesnő és a szépségkirálynő éppen Amerikában turnéznak, ahonnan nem mindennapi fellépőruhájukról posztoltak fotót.Trend--A japánok csupaszon szeretik - így szőrtelenítenek a nagyvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20150522-szortelenites-vilagszerte-hol-mi-a-szokas-mi-a-trend.htmlAhány ország, annyi szokás – így van ez a szőrtelenítéssel is. Míg a világ egyik felén ciki, ha van szőr, addig máshol természetes még az is, ha a bikini alól kisebb bozót nézeget ki. Eláruljuk, hol hogyan csinálják.TrendThinkstockHoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--Készülj a strandszezonra! Színes, mintás fürdőruhák 10 000 forint alatthttp://www.life.hu/trend/20150522-trendi-furdoruhak-10-000-forint-alatt.htmlMég nem indultál el fürdőruha-beszerző körútra? Nincs kedved borsos összegeket költeni a strandolásra? Összeszedtünk néhány bájos és divatos darabot az idei kínálatból, 10 000 forint alatt!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.