Eurovíziós Dalfesztivál alkalmazás szakáll Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wurstify – így nevezik azt az alkalmazást, amellyel könnyedén kipróbálhatod, hogy állna neked a híres szakáll.

Az Euorvízió-győztes, aki nemrég a Life.hu-nak adott exkluzív interjút, nagyon büszke külsejére. A szívesen meztelenkedő Conchita szakállát most te is kipróbálhatod, ha letöltöd a hiánypótló alkamazást.

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo

Hoppá! A nővé vált Bruce Jenner egy szépségkampány arca lesz!http://www.life.hu/trend/20150604-bruce-vagyis-caitlyn-jenner-egy-szepsegkampany-arca-lesz.htmlCaitlyn Jenner, úgy látszik, lánya, Kendall nyomdokaiban lép, ugyanis a nemátalakító műtétek után a divatipar felé kacsingat.Trend--Mi történt? A feketemániás Victoria Beckham csupaszínben mutatkozotthttp://www.life.hu/trend/20150603-victoria-beckham-divattervezo-szinesre-cserelte-egyszinu-ruhait.htmlKi más tudna ilyen stílusosan érkezni egy repülőtérre, mint Victoria Beckham, aki ezúttal színesre cserélte megszokott, fekete ruháját?Trend--A terhes Kim Kardashian rózsaszín latexben sokkolhttp://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-rozsaszin-latex-ruhat-vett-fel-terhesen.htmlA celebnő, aki néhány napja jelentette be, hogy második babájával várandós, nem szokványos kismamaszerelésben, hanem egy hússzínű latex ruhában jelent meg egy eseményen.Trend--Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoHónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.