Horváth Éva végtelen lábakat villantott

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
szexi bombaforma Horváth Éva bikini villantás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi virgácsok libbentek ki a modell hosszú ruhája alól, vajon mennyit edzett ezekért a vádlikért Éva?

Horváth Évánál beköszöntött a bikiniszezon, és nemrég közzétett fürdőruhás fotóin már láthattuk, milyen bombaformában van. A modell most ismét egy lélegzetelállító fotót posztolt és formás vádlijától elállt a szavunk.

Horváth Éva Forrás: Instagram/Horváth Éva

Futással tartja karban a testét és lelkét Éva

Ahogy a Life.hu cikkéből megtudhatod, Horváth Éva annak idején kedvese miatt kezdett el futni, és bár a szerelem elmúlt, a futás szeretete megmaradt.
Mádai Vivien nyárkirálylánnyá változotthttp://www.life.hu/trend/20150603-madai-vivien-musorvezeto-nyarkiralylannya-valtozott-eskuvoi-fotosorozat-keszult-rola.htmlKülönleges nyári fotósorozat készült Mádai Vivienről, aki szeretné ezzel inspirálni az esküvőszezonra készülő menyasszonyokat.Trend--Most olyan popsid lehet, mint Kim Kardashiané http://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-enekesno-szuperpopsijat-varazsolhatod-magadnak-a-szuperbugyi-segitsegevel.htmlOlyan bugyit hoztak forgalomba, amelyben bárkinek Kim Kardashian-méretű és alakú feneke lehet.Trend--Kulcsár Edina smink nélkül is nagyon széphttp://www.life.hu/trend/20150603-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-smink-nelkul-fotot-posztolt.htmlA magyar szépségkirálynő, aki nemrég Amerikát is meghódította, szerencsésen hazaérkezett, és úgy döntött: megmutatja, milyen szép smink nélkül.Trend--Szépségbakik magyar módra - íme a legtöbb hiba a sminkelésben, amit itthon a nők elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20150602-szepsegbakik-magyar-modra-ime-a-legtobb-hiba-a-sminkelesben-amit-itthon-a-nok-elkovetnek.htmlEgészen biztosan Veled is megesett már, hogy egy kevésbé előnyös árnyalatú rúzst kentél az ajkaidra, vagy épp durva pandaszemet sminkeltél magadnak. Kíváncsiak voltunk, egy hozzáértő szerint melyek azok a sminkbakik, amiket a magyar nők leggyakrabban elkövetnek - Larion Oscar sminkmester máris elmeséli a tapasztalatait!TrendThinkstockConchita-szakállat szeretnél? Töltsd le a legújabb alkalmazást!http://www.life.hu/trend/20150604-conchita-wurst-szakallad-lehet-egy-alkalmazas-segitsegevel.htmlWurstify – így nevezik azt az alkalmazást, amellyel könnyedén kipróbálhatod, hogy állna neked a híres szakáll.Trend--A terhes Kim Kardashian rózsaszín latexben sokkolhttp://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-rozsaszin-latex-ruhat-vett-fel-terhesen.htmlA celebnő, aki néhány napja jelentette be, hogy második babájával várandós, nem szokványos kismamaszerelésben, hanem egy hússzínű latex ruhában jelent meg egy eseményen.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.