A párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre.  A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.

Az plasztikaellenes Clooney és felesége, aki igazi stíluskirálynővé vált, néhány napot a Ketuckyban található Augusta nevű kis településen töltöttek, ahol az éves családi találkozót tartotta a Clooney család.

Forrás: Facebook/ Magee's Bakery

Az álmos kis faluban természetesen nagy felbuzdulás lett a pár jelenléte miatt, akik boldogan pózoltak a helyiekkel. A főiskolára is ellátogattak, ahol a színész még a kosárcsapatba is beszállt. Este pedig a helyi kocsmában fotózkodtak a családdal és idegenekkel is. Az emberek egyszerűen imádták őket, és hogy ennyire közvetlenek. 

Forrás: Instagram/ Augusta Kentucky Girl

 

Forrás: Instagram/ Augusta Kentucky Girl

 

Ezzel fogta meg Amal Alamuddin George Clooney-t

Sokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő? Íme, a válasz!