Sokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő?

George Clooney és Amal Alamuddin is ott voltak a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén parádézók között. A sármos színészt egy magazin újságírója kapta el egy kérdésre, a válaszából pedig kiderült, mennyire odáig van gyönyörű feleségéért.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

„Ő csodálatos! Már az első naptól kezdve, hogy találkoztunk, megvolt benne ez az őrültség, ez a különcség a divat terén, de jó értelemben. Mindeközben 11 ügyön dolgozik egyszerre és a Columbia Egyetemen tanít"

– magyarázta Clooney, akit azonban nem csupán ügyvédnőként ténykedő neje remek ízlése fogta meg.

Forrás: AFP
Amal Clooney, az újabb stíluskirálynő
Nem csupán George Clooney szíve az övé, hanem a világ egy legirigyeltebb gardróbja is. A Life.hu ITT járt utána annak, miért és hogyan lett divatikon a sármos színész felesége.

„Csodálatos ember. Gondoskodó, és ő a legokosabb ember, akivel valaha találkoztam. És remek a humora" – tette hozzá. Nem először áradozik feleségéről Clooney: korábban a Golden Globe gáláján mondta el, miért tartja magát annyira szerencsés fickónak.