Ezzel fogta meg Amal Alamuddin George Clooney-t

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
feleség George Clooney MET gála szerelem vallomás Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő?

George Clooney és Amal Alamuddin is ott voltak a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén parádézók között. A sármos színészt egy magazin újságírója kapta el egy kérdésre, a válaszából pedig kiderült, mennyire odáig van gyönyörű feleségéért.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

„Ő csodálatos! Már az első naptól kezdve, hogy találkoztunk, megvolt benne ez az őrültség, ez a különcség a divat terén, de jó értelemben. Mindeközben 11 ügyön dolgozik egyszerre és a Columbia Egyetemen tanít"

– magyarázta Clooney, akit azonban nem csupán ügyvédnőként ténykedő neje remek ízlése fogta meg.

Amal Clooney, az újabb stíluskirálynő

Nem csupán George Clooney szíve az övé, hanem a világ egy legirigyeltebb gardróbja is. A Life.hu ITT járt utána annak, miért és hogyan lett divatikon a sármos színész felesége.
George Clooney mindenkit figyelmeztet: maradjanak távol tőle!http://www.life.hu/news/20150407-gerge-clooney-es-amal-clooney-hazat-rendelet-vedi-a-betolakodoktol.htmlHatszáz dolláros büntetés vár arra, aki közel merészkedik George Clooney és felesége, Amal Clooney Como-i villájához.News--Amal Clooney még soha nem volt ennyire vagányhttp://www.life.hu/trend/20150429-amal-clooney-nagyon-vagany-outfitben-mutatkozott.htmlMióta George Clooney felesége lett, Amal Alamuddin igazi stílusikonná vált. Általában elegáns öltözetben láthatjuk, most azonban szuper dögös és laza outfitben mutatkozott.Trend--George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150414-george-es-amal-clooney-a-money-monster-film-forgatasi-szuneteben-setalgattak.htmlA sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet?Család--George Clooney apa lesz?http://www.life.hu/csalad/20150423-george-clooney-szinesz-es-feleseg-amal-clooney-talan-gyereket-varnak.htmlFelröppentek a hírek, miszerint George Clooney apai örömök elé néz. Vajon hihetünk az új információknak?Család--Amal Clooney lábainál biztos, hogy nincs hosszabb - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150410-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-vanessa-hudgens-amal-clooney-heidi-klum-ana-sophia-robb-freida.htmlA héten inkább a trendi sminkekért és hajakért rajongtunk, nem sok újat mutattak a hírességek öltözködés terén. De kedvenceket így is sikerült választanunk: megmutatjuk, kiktől leshettek el egy-két tavaszi trükköt. A Life.hu heti stílusmustrája következik. TrendOrigoHoppá! Erotikus fotókat tett közzé Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150504-kim-kardashian-botranyhos-celeb-erotikus-fotokat-posztolt.htmlA popókirálynő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és igazán erotikus képeket tett közzé Instagramján.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.