A hosszú szívószálra esküszik a szexi Gigi Hadid

kozmetika Gigi Hadid modell melltartó nélkül blézer szívószál Fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Hadid, a modellvilág üdvöskéje megmutatta, hogy kell egy igazán hosszú szívószállal ízlésesen bánni.

Mary-Kate Olsen kedvenc címlaplánya Torontóban, egy kozmetikai cég partiján élvezte hűsítő italát egy csinos kis szívószállal, amilyet egyébként mi is szeretnénk. A gyönyörű modell, aki Kendall Jenner kebelbarátnője, fehér blézerben, melltartó nélkül pózol a fotón.

Forrás: Instagram/ Gigi Hadid

Gigi Hadid 19 éves, és már bevette a divatvilágot!

Az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, nem mellesleg a legnagyobb fiatal sztárokkal bandázik éjjel-nappal. Gigi Hadid nevét 2015-ben érdemes lesz megjegyezni, meg is mutatjuk, miért.

Pikáns fotót posztolt a szupermodell! Egy szál ingben pózolt!http://www.life.hu/trend/20150605-doutzen-kroes-egy-szal-ingben-pozolt.htmlDoutzen Kroes gyönyörű fekete-fehér fotón mutatta meg tökéletes testét. Ezúttal is csak ámulni tudunk csodás alakján.Trend--Szépségkampány arca lett a transznemű modellhttp://www.life.hu/trend/20150605-andreja-pejic-transznemu-modell-egy-kozmetikai-ceg-arca-lett.htmlAndreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.Trend--Praktikus kiegészítők a strandszezonra http://www.life.hu/trend/20150522-csinos-kiegeszitok-a-strandszezonra.htmlIsteni hétvége elé nézünk, hiszen tombol a nyár! Ha nyaralni indulsz, vagy csak a legközelebbi vízpartod célzod meg, és még nem szerezted be a szükséges kiegészítőket, most itt az idő - mutatjuk is, mire van szükség a fürdőrucin túl!TrendThinkstockDivatmodell lesz Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150605-will-smith-lanya-willow-a-marc-jacobs-modellje-lesz.htmlA trendmániás sztárcsemete, Willow Smith Marc Jacobs őszi-téli kollekciójának arca lesz.Trend--A magas sarkú cipő három év alatt tönkreteszi a lábathttp://www.life.hu/trend/20150605-a-magas-sarku-cipo-harom-ev-alatt-tonkreteszi-a-labat.htmlA magas sarkú cipő viselése eleinte megerősíti ugyan a bokakörnyéki izmokat, ám három év után megfigyelhető, hogy felborul a lábfej mozgási egyensúlya – állítják a szakértők. Kezdjünk aggódni?TrendThinkstockEz igen! Merész képeken a szexi Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150605-mihalik-eniko-magyar-modell-szexi-kepei-a-brazil-harpers-bazaar-magazinban.htmlA magyar szupermodell a Harper's Bazaar brazil kiadásában domborít. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.