Solange Knowles fashion week kritika ruha esemény Beyoncé New York rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl sok? Maga a tökély? Csak az énekesnőn nem mutat jól a darab? Megosztja a véleményeket Beyoncé testvérkéjének nemrég viselt ruhája.

Két részre szakadt most a világ: akik imádják, és akik utálják Solange Knowles új stílusát. Beyoncé húgocskája ugyanis maga mögött hagyta a színes-mintás korszakát, és egy letisztult, szoborszerű Toni Maticevski darabban jelent meg egy New York-i rendezvényen.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Míg egyes divatimádó rajongók örömmel üdvözölték az énekesnő újítását, addig a többiek vagy a túl sok részletet magába foglaló ruhában, vagy Solange-ban keresték a hibát: nekik nem jött át az outfit. Te mit gondolsz?

Neked tetszik Solange ruhája?

Öltözz úgy, mint Solange Knowles!

A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron. Nézd meg ITT, hogy öltözködhetsz úgy, mint Solange!
Solange Knowles olyan stílusosan mézeshetezik, ahogyan férjhez menthttp://www.life.hu/intim/20141202-solange-knowles-braziliaban-tolti-naszutjat-ferjevel-alan-fergusonnal.htmlAz énekesnő nem felejt el tudósítani brazíliai mézesheteiről – csupa-csupa vagány fotóval.IntimOrigoEz igen! Merész képeken a szexi Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150605-mihalik-eniko-magyar-modell-szexi-kepei-a-brazil-harpers-bazaar-magazinban.htmlA magyar szupermodell a Harper's Bazaar brazil kiadásában domborít. TrendOrigoBiciklivel érkezett esküvőjére Beyoncé húga, Solange Knowleshttp://www.life.hu/intim/20141117-solange-knowles-eskuvoi-fotoi.htmlRendhagyó keretek között mondta ki a boldogító igent párjának az énekesnő - íme, az első képek Solange Knowles és Alan Ferguson esküvőjéről.Intim--Hihetetlen! Megtaláltuk a világ leghosszabb lábaithttp://www.life.hu/trend/20150604-a-vilag-leghosszabb-labu-modellje-a-kinai-dong-lei.htmlIgazi sztárként ünneplik Kínában a 180 centi magas Dong Lei-t, akit 114 centi hosszú lábai tettek híressé.TrendThinkstockPinkben hódít Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20150528-beyonce-pink-szinu-nyari-szerelesben-hodit.htmlEzeken a borongós napokon folyamatosan a sztárok nyári szerelését irigyeljük. Beyoncé ruhája láttán is legszívesebben belevetnénk magunkat a nyaralásba.Trend--Ezért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nakhttp://www.life.hu/trend/20150528-george-clooney-ezert-nem-akar-plasztikai-mutetet.htmlGeorge Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.