Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben járnak.

A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Boggie, Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket. A sztárok után a legtrendibb civil versenyzők vonultak fel, akiket többek között Buda Marci és a USE divattervezői zsűriztek.

Forrás: redlemon

Az extravaganciájáról ismert Lakatos Márk nem mindennapi járművel gurult végig a vörös szőnyegen: a stylist egy riksa nyergében ülve mutatta meg legstílusosabb biciklis szettjét, miközben utasai, Orosz Barbara és Dallos Bogi a jármű hátsó üléséről integettek. „Nagyszerű kezdeményezésnek tartom ezt a rendezvényt, hiszen a stílusos bringázás kezd igazi kultusszá válni Budapesten, és mára a bicikli sokszor egy-egy városi szett elengedhetetlen kiegészítője. Azonban tisztában vagyok vele, hogy a kerékpárosok gyakran okoznak fejfájást az autósoknak és – bár én nem vezetek – úgy gondolom, hogy a városban mindenkinek megvan a helye, ezért örülök, hogy manapság egyre többen pattannak két kerékre." 

Forrás: redlemon

Tóth Gabi a felvonuláson szakadt farmernadrágjával, bokacsizmájával és fekete kétkerekűjével a biciklis divat rockos, vagány oldalát mutatta be. „Én úgy látom, hogy a city biker stílus egyre nagyobb teret hódít Budapesten, sokan választják az autó helyett a bringát munkába menet – főleg nyáron - így egyre több biciklist látok szoknyában, vagy éppen elegáns ruhában tekerni. Én mondjuk a vagány, fiús, laza stílust részesítem előnyben, így engem ritkán lehet pasztellszínekben, virágos kosaras biciklin látni." – tette hozzá Gabi nevetve.