Megmutatta hároméves kislányát Dobó Kata

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Dobó Kata színésznő kislány szabadnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabadnapot vett ki a népszerű színésznő és kislánya. A programról kép is készült, amelyet Kata büszkén posztolt a hivatalos rajongói oldalára.

A hároméves kis Szofiról sosem láthatunk szemből fényképet, hiszen a színésznő nagyon védi kislánya magánéletét. Mégis rengeteg olyan képet találhatunk a színésznő Facebook-oldalán, ahol sejtelmesen vagy csak hátulról láthatjuk őt, mint ahogyan ezen a friss képen is.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A fotón Szofi éppen az anyukája társaságában biciklizik. Dobó Kata már több mint fél éve egyedül neveli a kislányát, és fotóiból ítélve gyakran csinálnak kettesben programot.

"Szofihoz képest Meryl Streep sehol sincsen" - Ekkora színésznő Dobó Kata lányahttp://www.life.hu/csalad/20150417-dobo-kata-lanya-szofi-nagy-szineszno.htmlDobó Kata egyedül neveli három és fél éves kislányát, Szofit. A színésznő szerint lánya hatalmas hatást tud rá gyakorolni. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCuki fotót posztolt kislányáról Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140525-dobo-kata-gyereknap-alkalmabol-mutatta-meg-kislanyat-a-rajongoinak.htmlA színésznő, aki legutóbb sminknélküli arcát mutatta meg, korábban pedig gyermekkori képeket is posztolt, most ismét egy tündéri családi fotóval örvendeztette meg rajongóit.CsaládOrigoÖrömhír! Miklósa Erika anya lett!http://www.life.hu/csalad/20150515-miklosa-erika-opera-enekesno-es-ferje-csiszar-zoltan-orokbe-fogadtak-egy-kislanyt.htmlEgy hónapja boldog anyukaként tündököl a híres operaénekesnő, aki férjével együtt egyenesen szerelmes a lányukba.CsaládOrigoTerhes A nagy Gatsby színésznőjehttp://www.life.hu/csalad/20150609-carey-mulligan-a-nagy-gatsby-szinesznoje-terhes.htmlElső gyermekét várja Anglia kedvenc színésznője, Carey Mulligan.Család--Angelina Jolie és Brad Pitt: külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álcahttp://www.life.hu/csalad/20150602-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassagi-gondokkal-kuzdenek-penzugyi-gondokkal-kuzdenek.htmlÁllítólag egyre több viharfelhő gyülekezik a Jolie-Pitt pár háza táján, a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca. Sajtóértesülések szerint megromlott viszonyukat pénzügyi gondok tetézik. Család--Szinte családtag a Vajna házaspárnál Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140807-andy-vajna-producer-hetvenedik-szuletesnapi-partijan-dobo-kata-onfeledten-mulatozott.htmlAndy Vajna 70. születésnapi partiján önfeledten bulizott, sőt még dalra is fakadt Dobó Kata.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.