Sorban mondta le a koncertjeit, abbahagyta a bulizást és most ez a lánykérés is - vajon készül valamire az ausztrál rapper?

Babát vár Iggy Azalea? Az InTouch magazin egyik forrása szerint több jel is arra mutat, hogy a 25 éves ausztrál rapper gyereket tervez kosárlabdasztár szerelmével, Nick Younggal.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Nick egyértelművé tette, hogy ha Iggy és ő összeházasodnak, akkor visszafogják magukat a munkában. Most a barátai arról pletykálnak, hogy a koncertek lemondása és az eljegyzés igazi oka az, hogy Iggy terhes" - mondta el a lapnak a sztárpár egyik bennfentese. Van okunk gyanakodni, hiszen a nemrég meggyűrűzött énekesnő mostanában sorban mondta le koncertjeit, például soron következő turnéját is, barátai szerint leállt a bulizással és egyben az ivással is, mondván túl fáradt hozzá. Nick egy hagyományos feleséget szeretne, aki otthon van, főz és a családjáért él" - tette hozzá a forrás. Hát, egyelőre nehéz elképzelni a Fancy című sláger énekesnőjét ilyesmi szerepben...

A legjobb a mamának, a legjobb a babának
Kismamaként rengeteg olyan dologgal találjuk szembe magunkat, amivel kapcsolatban nem tudjuk, mi a jó döntés. Mást mond az orvos, a könyvek, a fórumok, mást az anyós, az apuka, és megint mást a szintén várandós anyák. És persze mást a saját testünk. Számos tévhit él például a várandósság alatti sportolásról, a szexről, a megfelelő étkezésről, a koffein- és alkoholfogyasztásról. Ezeket próbáljuk most helyre tenni: a Life.hu cikkéért kattints ide.