Első gyermekét várja Iggy Azalea?

Forrás: AFP/Robyn Beck -
terhesség eljegyzés bulizás lánykérés család koncert babavárás gyermek Nick Young Iggy Azalea várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorban mondta le a koncertjeit, abbahagyta a bulizást és most ez a lánykérés is - vajon készül valamire az ausztrál rapper?

Babát vár Iggy Azalea? Az InTouch magazin egyik forrása szerint több jel is arra mutat, hogy a 25 éves ausztrál rapper gyereket tervez kosárlabdasztár szerelmével, Nick Younggal.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A legjobb a mamának, a legjobb a babának

Kismamaként rengeteg olyan dologgal találjuk szembe magunkat, amivel kapcsolatban nem tudjuk, mi a jó döntés. Mást mond az orvos, a könyvek, a fórumok, mást az anyós, az apuka, és megint mást a szintén várandós anyák. És persze mást a saját testünk. Számos tévhit él például a várandósság alatti sportolásról, a szexről, a megfelelő étkezésről, a koffein- és alkoholfogyasztásról. Ezeket próbáljuk most helyre tenni: a Life.hu cikkéért kattints ide.

Homofóbiával vádolták Iggy Azaleát, lemondta koncertjéthttp://www.life.hu/news/20150609-iggy-azalea-rappert-homofobiaval-vadoljak-emiatt-lemondta-egy-melegfelvonulasra-tervezett-koncertjet.htmlTwitteren mondta le az amerikai pittsburgh-i melegfelvonulásra tervezett koncertjét az ausztrál rapper. Az ok néhány korábbi posztja, amelyet az illetékesek homofóbnak tituláltak.News--Kisfiú és álterhesség? Kim Kardashian kiakadthttp://www.life.hu/csalad/20150611-kim-kardashian-megelegelte-a-terhessegere-vonatkozo-talalgatasok-es-twitteren-akadt-ki.htmlA valóságshow-sztár megelégelte a terhességére vonatkozó találgatásokat. Végre ő maga öntött tiszta vizet a pohárba.Család--Iggy Azalea többé már nem így néz kihttp://www.life.hu/drlife/20150519-iggy-azalea-plasztikai-muteten-esett-at-az-orrat-es-az-allat-is-megoperaltak.htmlGyanúsan másképp fest a rapper arca, mint eddig: nem csupán az orra, hanem az álla vonala is nagyon megváltozott.Dr. Life--92 évesen fogadta örökbe 76 éves unokatestvérét egy asszonyhttp://www.life.hu/csalad/20150611-92-evesen-fogadta-orokbe-76-eves-lanyat-egy-asszony.htmlAz asszony kislánykora óta gondoskodik a nála 16 évvel fiatalabb unokatestvéréről, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat.CsaládThinkstockKylie Jenner 14 éves kora óta önmagáról gondoskodikhttp://www.life.hu/csalad/20150609-kylie-jenner-14-eves-kora-ota-onmagarol-gondoskodik.htmlÉdesanyja, Kris Jenner néhány éve megvonta tőle a támogatást, így Kim Kardashian húgocskája azóta saját magáról gondoskodik - állítja ő maga.Család--Angelina Jolie és Brad Pitt: külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álcahttp://www.life.hu/csalad/20150602-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassagi-gondokkal-kuzdenek-penzugyi-gondokkal-kuzdenek.htmlÁllítólag egyre több viharfelhő gyülekezik a Jolie-Pitt pár háza táján, a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca. Sajtóértesülések szerint megromlott viszonyukat pénzügyi gondok tetézik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.