Meztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronáját

Forrás: Facebook/Emily Tatanga Kachote -
bosszú WhatsApp kép fotó Zimbabwe barát cím meztelen trónfosztás szépségkirálynő házipornó kiszivárogtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokra való hivatkozással megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.

A WhatsApp nevű üzenetküldő alkalmazáson keresztül szivárogtak ki azok a képek, amelyeken a 2015-ös Miss Zimbabwe győztese, Emily Kachote meztelenül látható.

Emily Kachote középen, két udvarhölgye között Forrás: Facebook/Emily Tatanga Kachote

A fotókat, amelyek miatt nem sokkal később megfosztották címétől a szépségkirálynőt, a helyi jelentések szerint a 25 éves lány volt barátja tette közzé bosszúból, miután Emily szakított a sráccal.

Bár a képek nem valamilyen magazin felhasználására készültek, hanem amolyan házi pornó jellegűek, Emily hiába mentegetőzött: a szervezők hivatalos közleményben utasították el az efféle „erkölcstelen viselkedést”. A korona a hírek szerint most Emily első udvarhölgyének fejére vándorol. 2014-ben szintén hasonló okokból fosztották meg címétől a tavalyi Miss Zimbabwe győztesét, Thabiso Phirit.

Miért mászkálnak mostanában meztelen emberek Budapesten?http://www.life.hu/drlife/20150604-ezert-maszkalnak-mostanaban-meztelen-emberek-budapesten.htmlMióta tombol a nyár, nem telik el hét a nélkül, hogy ne kapnánk hírt meztelen emberekről, akik Budapest utcáin grasszálnak. Először persze azt hisszük, biztosan zavartak, aztán arra gyanakszunk, hogy fogadásból teszik, végül pedig kiderül, hogy pontosan tudták, mit csináltak, csak épp ehhez volt kedvük...Dr. LifeThinkstockSikertörténet: 35 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt, Csontos Zsanetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sikertortenet-igy-fogyott-35-kilot-csontos-zsanett.htmlZsanett mögött hihetetlen teljesítmény áll: az idei Miss World Hungary egyik szépsége 35 kilótól szabadult meg az utóbbi időben, az eredmény pedig önmagáért beszél. Ez Zsír!--Megvan, hogy ki lopta el a celebek meztelen fotóit?http://www.life.hu/news/20150611-megvan-ki-lopta-el-a-celebek-meztelen-fotoit-az-fbi-szamitogepeket-foglalt-le.htmlAz FBI lefoglalta azokat a számítógépeket, amelyek részt vettek a tavaly októberi iCloud-botrányban, amikor celebek meztelen fotóit szivárogtatták ki.News--Ilyen egy mai szépségkirálynő-jelölt: autistákról szóló filmet készít, vagy verset író hajléktalant hallgat http://www.life.hu/bulvar/20150604-ilyen-egy-mai-szepsegkiralyno-jelolt-autistakrol-szolo-filmet-keszit-verset-iro-hajlektalant.htmlTe milyennek képzeled el a Miss Universe Hungary szépségversenyre jelentkező lányokat? Olyannak, akik csak magukkal törődnek, a szépségükkel és az alakjukkal foglalkoznak reggeltől estig? Ha tényleg ilyennek gondolod őket, akkor tévedsz! Bemutatjuk az utolsó négy versenyzőt!TV + BulvárOrigoFélmeztelenül nyalogatja egymást Kendall Jenner és Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150611-kendall-jenner-es-cara-delevingne-felmeztelenul-nyalogatjak-egymast-egy-foton.htmlA két modellbarátnő ismét bebizonyította, mennyire imádják egymást.IntimOrigoFormás popsik, tónusos combok - így edzenek a szépségkirálynő-jelöltekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150603-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjeit-katus-attila-edzi.htmlA Miss Universe szépségverseny résztvevői kőkeményen edzenek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a június 6-ai versenyen. Ezúttal bepillantottunk a kulisszák mögé, és megmutatjuk, Katus Attila hogyan készíti fel őket. Miss Sport akcióban.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.