Élete minden meghatározó pillanata ott díszeleg a Spice Girls egykori énekesnőjének testén. Beckhamné azonban úgy döntött, ideje megválnia tőlük.

Úgy látszik, egy olyan komoly üzletasszony, mint Victoria Beckham már nem engedheti meg magának a tetoválásokat.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Legalábbis így vélekedik a DailyMail azt illetően, vajon miért szeretne megszabadulni a magára varrt mintáktól és feliratoktól az egykori Spice Girls énekesnő, aki férjével, David Beckhammel átélt összes pillanatát magára tetováltatta.

Így került rá jobb csuklójára férje monogramja, esküvőjére emlékeztető szavai (Együtt örökkön örökké - mindezt héberül), 5 darab csillag a hátára, amelyek öttagú családja egységét jelképezik - és ezek csak néhány a sok közül. Beckhamné a hírek szerint a lézeres megoldást választotta, amely fokozatosan egyre halványítják a testét díszítő tetkókat.

Így lett divatikon Victoria Beckhamből
Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu róla szóló cikkétide kattintva olvashatod el.