Miért távolíttatja el tetoválásait Victoria Beckham?

Forrás: AFP/Larry Busacca -
David Beckham eltávolítás Victoria Beckham tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete minden meghatározó pillanata ott díszeleg a Spice Girls egykori énekesnőjének testén. Beckhamné azonban úgy döntött, ideje megválnia tőlük.

Úgy látszik, egy olyan komoly üzletasszony, mint Victoria Beckham már nem engedheti meg magának a tetoválásokat.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Legalábbis így vélekedik a DailyMail azt illetően, vajon miért szeretne megszabadulni a magára varrt mintáktól és feliratoktól az egykori Spice Girls énekesnő, aki férjével, David Beckhammel átélt összes pillanatát magára tetováltatta.

Így került rá jobb csuklójára férje monogramja, esküvőjére emlékeztető szavai (Együtt örökkön örökké - mindezt héberül), 5 darab csillag a hátára, amelyek öttagú családja egységét jelképezik - és ezek csak néhány a sok közül. Beckhamné a hírek szerint a lézeres megoldást választotta, amely fokozatosan egyre halványítják a testét díszítő tetkókat.

Így lett divatikon Victoria Beckhamből

Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu róla szóló cikkétide kattintva olvashatod el.

David Beckham 3 éves kislányának saját focimeze vanhttp://www.life.hu/csalad/20150609-david-beckham-3-eves-kislanyanak-harpernek-sajat-focimeze-van.htmlMost már semmi nem állhat a kis Harper Beckham útjába, hogy híres papája nyomdokaiba lépjen.Család--Hoppácska! Nagyon dögös modell lett Brooklyn Beckham!http://www.life.hu/trend/20150611-brooklyn-beckham-dogos-modellkent-pozol.htmlA 16 éves Brooklyn, úgy látszik, kiváló géneket örökölt híres szüleitől. Most ráadásul egy dögös fotósorozaton mutatta meg bimbózó sármját.Trend--Victoria Beckham: „Egy álmom vált valóra azzal, hogy lányom született"http://www.life.hu/csalad/20150605-victoria-beckham-divattervezonek-egy-alma-valt-valora-azzal-hogy-kislanya-szuletett.htmlA divattervezőnő lepődött meg a legjobban, amikor kiderült: három fiú után végre kislánya születik.Család--Victoria Beckham kislánya márkás ruháival jótékonykodikhttp://www.life.hu/trend/20150610-victoria-beckham-eladomanyozza-lanya-markas-ruhait.htmlA divattervező egykori Spice Girl 25 összeállítást gyűjtött össze kislánya gardróbjából, a „Divat életeket menthet” elnevezésű árverésre. Természetesen nem akármilyen márkás darabokról van szó.TrendAFP"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigoMi történt? A feketemániás Victoria Beckham csupaszínben mutatkozotthttp://www.life.hu/trend/20150603-victoria-beckham-divattervezo-szinesre-cserelte-egyszinu-ruhait.htmlKi más tudna ilyen stílusosan érkezni egy repülőtérre, mint Victoria Beckham, aki ezúttal színesre cserélte megszokott, fekete ruháját?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.