A hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.

Még csak 6 hét telt el a kis Sarolta érkezése óta, de Katalin hercegné máris olyan karcsú, mint a szülése előtt. Erről is árulkodnak azok a nemrég készült fotók, amelyeken Vilmos herceg hitvese önfeledten játszik hamarosan 2 éves kisfiával, Györggyel

Forrás: Northfoto

Szülése óta nem először láthatják az alattvalók kedvenc hercegnéjukat: Katalin kislánya érkezése után először Erzsébet királynő hivatalos születésnapi ünnepségén jelent meg - kattints ide a képekért!

A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is,2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. A hercegnő első gyermeke születése után néhány hónappal is csúcsformában volt, és a képek tanúsága szerint Sarolta hercegnő érkezése után is mindent megtett, hogy újra a legjobb formáját hozhassa. Lássuk ITT, melyek Katalin kedvenc diétái.