Önfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegné

Forrás: Northfoto -
Katalin hercegnő jótékonyság szülés karcsúság játék Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő mérkőzés György herceg lovaspóló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.

Még csak 6 hét telt el a kis Sarolta érkezése óta, de Katalin hercegné máris olyan karcsú, mint a szülése előtt. Erről is árulkodnak azok a nemrég készült fotók, amelyeken Vilmos herceg hitvese önfeledten játszik hamarosan 2 éves kisfiával, Györggyel.

Forrás: Northfoto

Szülése óta nem először láthatják az alattvalók kedvenc hercegnéjukat: Katalin kislánya érkezése után először Erzsébet királynő hivatalos születésnapi ünnepségén jelent meg - kattints ide a képekért!

A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is,2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. A hercegnő első gyermeke születése után néhány hónappal is csúcsformában volt, és a képek tanúsága szerint Sarolta hercegnő érkezése után is mindent megtett, hogy újra a legjobb formáját hozhassa. Lássuk ITT, melyek Katalin kedvenc diétái.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.