A nő, akinek cápa harapta le a karját, megszülte első gyermekét

Forrás: Instagram/ Bethany Hamilton -
boldogság terhesség szülés anyaméh szörf Cápa Bethany Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bethany Hamilton, aki a szörfözés megszállottja, 13 évesen vesztette el a karját, amikor megtámadta egy 4 méteres tigriscápa. Néhány héttel később azonban újra a szörfdeszkán állt, ma pedig már boldog anyuka.

Június 1-jén látott napvilágot Tobias, Bethany és Adam Hamilton kisfia, képet azonban csak tegnap posztoltak róla. A Tobias név jelentése: „Isten jósága”. A pár nagyon boldogan pózolt kisfiúkkal, aki valószínűleg szintén hódolni fog édesanyja kedvenc hobbijának, hiszen Bethany a terhessége nyolcadik hónapjáig szörfözött, így már az anyaméhben ezt sportolta a pici.

A boldog család Forrás: Instagram/ Bethany Hamilton

Gratulálunk a kisbabához, és jó egészséget kívánunk nekik!

Bethany Hamilton még kismamaként Forrás: Instagram/ Bethany Hamilton

Tamara Ecclestone is a nyilvános szoptatás hívehttp://www.life.hu/csalad/20150615-tamara-ecclestone-is-a-nyilvanos-szoptatas-hive.htmlA Forma 1-es főnök, Bernie Ecclestone lánya nem az első híresség, aki közösségi oldalán népszerűsíti a nyilvános szoptatást.Család--Babáival alszik a Kardashian-lányhttp://www.life.hu/csalad/20150615-kourtney-kardashian-kislanyarol-peneloperol-posztolt-cuki-alvos-fotot.htmlA Kardashianok közül ezúttal Kourtney posztolt cuki fotót kisgyerekéről Instagram oldalára.Család--David Beckham 3 éves kislányának saját focimeze vanhttp://www.life.hu/csalad/20150609-david-beckham-3-eves-kislanyanak-harpernek-sajat-focimeze-van.htmlMost már semmi nem állhat a kis Harper Beckham útjába, hogy híres papája nyomdokaiba lépjen.Család--Nyaralás kisbabával - Így készülj rá!http://www.life.hu/csalad/20150615-nyaralas-kisbabaval-igy-keszulj-ra.htmlA vagány kisgyermekes szülők bátran bevállalhatják a nyaralást pár hónapos kisbabával, ami nem egyszerű feladat, de ha kellően felkészült vagy megoldható.CsaládThinkstockHódi Pamela teljesen kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20150615-hodi-pamela-teljesen-kiakadt-a-facebook-oldalan-natasa-zselyke-es-a-shake-je-miatt.htmlReagált az őt ért vádakra Berki Krisztián exe, és kifakadt a Facebook-oldalán.CsaládOrigoÁll a bál, kiakadtak a szomszédok: Tolvai Reniék balhéitól harsog az egész házhttp://www.life.hu/csalad/20150616-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-megasztaros-enekesek-balheitol-harsog-az-egesz-haz.htmlA szerelmespár balhéitól és bulijaitól zeng a ház a szomszédok beszámolói szerint.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.