Lefújta az esküvőjét a magyar sztárpár

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
esküvő családalapítás Vincze Gábor család Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyikük híres énekesnő, a másik sikeres sportoló, fiatalok, szépek, és sikeresek. Mégsem kötik össze idén nyáron az életüket.

Elmarad Dér Heni énekesnő és Vincze Gábor futballedző idén nyárra tervezett lagzija. Szerencsére a fiatalok nagy napja nem azért marad el, mert megromlott a kapcsolatuk, sokkal inkább prózai okok állnak az elmaradt menyegző hátterében.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Be kell vallanom, kissé későn eszméltem arra, hogy bele kellene kezdeni a szervezésbe. Rengeteg koncertem van, nyáron az összes hétvégén van fellépésem, sokszor még hét közben is, ez már az időpont kijelölésénél is komoly gondot okozna, őszig nincs is szabad időm. De még csak átgondolni sem volt időm, hogy mit és hogyan szeretnék. Az utóbbi időszakban a Spirit Színház felkérésére a Cabaret című darab bemutatójára készültem, így végül úgy döntöttünk, inkább halasztjuk az egészet, hogy mindenre legyen bőven időnk" - árulta el a Blikknek a szép énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.