A mindössze 4 éves Anderson nem esett pánikba, amikor az esküvői fotós arra kérte az anyukáját, aki egyben a menyasszony is volt: csókolja meg a vőlegényét. A kislány pedig meg is tette egy saját, külön bejáratú kiválasztottján.

Mindenkit meglepett, amikor a násznép fotózásakor Michelle Hall 4 éves kislánya, Anderson egy puszit nyomott a gyűrűhordozó kisfiú szájára.

Forrás: Leah Bullard Photography

Mint minden esküvőnél, akkor is beállítottam az egész násznépet a fotózáshoz, majd arra kértem a menyasszonyt és a vőlegényt, hogy csókolják meg egymást. Miután Anderson egész nap menyasszonynak hívta magát, azt gondolta, rá is vonatkozik az utasítás, ezért ő is belement a csókba. Nagyon emlékezetes pillanat volt, amin mindenki könnyesre nevette magát" - mondta el a HuffingtonPostnak a fotográfus, Leah Bullard.

Giccsmentesen a legszebb pillanatok - Fotósok, akikre érdemes figyelni
Alaposan megszervezel mindent az esküvőddel kapcsolatban, ám a fotóskérdést nem kezeled szigorúan? Ha fotóst választasz, érdemes törekedned a minőségi munkára, és pesze az sem árt, ha a választottadban van kreativitás. Megkértünk néhány elismert magyar esküvőfotóst, mutassák meg a kedvenc képeiket, és faggattuk őket munkájuk szépségeiről is - cikkünket ide kattintva olvashatod el.