5+1 ok, amiért jobb egyedül vásárolni

Forrás: Thinkstock -
vásárlás ruha egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári bevásárlás előtt szükséged lenne egy gardróbfrissítésre és azon morfondírozol, hogy ki kísérjen el? Előbb olvasd el a tippeket, hogy miért érdemes egyedül nekivágnod a shoppingolásnak.

1. Önálló beosztás

Csak azért, mert egyedül gyorsan(?) veszed meg a szükséges dolgokat, az nem jelenti azt, hogy párban is ilyen hatékonyak tudtok lenni. Ekkor minden teendő ideje a duplájára nő: a nézelődés, a próbálás, a döntés(!), a vásárlás okozta stresszről nem is beszélve.

2. Legyen vagy se?

Megvegyem, ne vegyem? Egyedül könnyebb eldönteni, azonban ha egy külső befolyásoló tényező vagy ismerős velünk van, már az ő véleménye is sokban befolyásolhatja a választást. Ha valamit igazán akarsz, ne hagyd magad befolyásolni, hiszen te fogod viselni.

Forrás: Thinkstock

3. Próbafülke parák

„Na, kész vagy már? Mutasd!” – szól a barátnőd vagy az anyukád, miközben te még melltartóban illegeted magad a tükör előtt. Biztosan veled is fordult már elő, hogy feszültséget gerjesztett, amikor a próbafülkéből kijöttél, de nem azt a reakciót kaptad az általad felpróbált ruhára, amit te elvártál. Lehet, hogy nem tökéletes az alkatod, de az erőltetett mosoly és kritika közepette kinek lenne kedve újabb ruhát felvenni?

4. Ruha terror

Minden egyes olyan darabot meg kell nézned – netán próbálnod, amit egy totálisan más ízlésű ember aggat rád. Persze te eleinte udvariasan visszautasítod…

5. Egyedi útvonal

Az igények szerinti ideális boltok listája bővülhet, ha többen mentek. De hiszen te csak egy papucsot akarsz, a barátnőd pedig ruhatárat frissíteni. Inkább menj el egyedül és spórolj időt.

+1 Négy szó

Nem zavar senki közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.