Dögös, boxolós képpel üt ki mindenkit a Forma-1 legszexibb tesztpilótája

Forrás: Instagram/carmenjorda -
Forma-1 box Carmen Jorda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idény elején a Life.hu beszámolt róla, hogy a Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találta, hogy a Lotus bevállalta egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Akkor nem sokan hittek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja lesz a csapatnak, mostanra azonban biztossá vált, hogy az. Nagyon is!

Carmen, aki legutóbb például Romain Grosjeannal szelfizett a boxban, most épp arról tájékoztatta kíváncsi követőit, hogy mivel üti el az időt két versenyhétvége között. Nos, kiderült, hogy Jorda a testét tökéletesíti tovább:

Forrás: Instagram/carmenjorda

És hogy miért Carmen a Lotus leghasznosabb csapattagja? Nos, azért, mert egész biztosan nincs senkinek ilyen tónusos teste, ilyen szép arca, és olyan végtelenül hosszú lábai, mint neki (melyeken egyébként az opertőrök is hosszasan el-elidőznek a közvetítések során).

A jobb oldalon Carmen Jorda, a Lotus tesztpilótája Forrás: Instagram/carmenjorda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.