George Clooney Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig hangoztatta, hogy neki bizony nem kell gyerek. Most vajon meggondolta magát?

Bár felesége, Amal Alamuddin most még hihetetlenül vékony, a Life&Style magazin információi szerint George Clooney apai örömök elé néz. A színész a lap szerint boldogan várja gyermeke érkezését, noha eddig hallani sem akart arról, hogy gyermeket vállaljon.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Vajon milyen különleges ajándékot vitt a hollywoodi álompár a kis Charlotte hercegnőnek?http://www.life.hu/csalad/20150628-angelina-jolie-brad-pitt-vilmos-herceggel-es-katalinnal-talalkozott.htmlHollywoodi és brit ’királyi méltóságok’ találkoztak pénteken, amikor is Angelina Jolie és férje, Brad Pitt a brit trónörökös pár Vilmos és Katalin vendégei voltak egy teára a Kensington Palotában.CsaládAFPSe veled, se nélküled! Klaudia és Kamilla története a Jön a baba mai epizódjábanhttp://www.life.hu/csalad/20150628-jon-a-baba-hadas-krisztaval-klaudia-tortenete.html"Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, anyának elfolyt a magzatvize!" – Klaudia lánya, a 14 éves Dóri hajnali 4 óra után ezekkel a szavakkal riasztotta Hadas Krisztáékat, a stáb pedig azonnal útnak indult Szegedre. CsaládOrigoÜbercuki videó: Így garázdálkodnak otthon a gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20150628-a-szulok-levideoztak-mit-csinalnak-a-gyerekek-ha-nincsenek-otthon.htmlA nap cuki videója: ezt csinálják a babák, ha egyedül maradnak otthon.CsaládOrigo106 kisgyereket fogtak el a rendőrök http://www.life.hu/csalad/20150628-106-menekult-kisgyereket-fogtak-el-a-rendorok-szombaton.htmlSzombaton 645 határsértőt köztük 106 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén - írja az MTI.CsaládOrigoDühös anyukák zaklatják Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150628-duhos-anyukak-estek-neki-facebookon-berki-krisztiannak.htmlBerki Krisztiánt nem kímélik a felháborodott anyukák a Facebookon.Család--Szinte már egy újszülött - Várandósságod 27. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150626-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-27-heteben.htmlVárandósságod második trimeszterének végéhez közeledsz - szinte hihetetlen belegondolni is, hogy röpke 12 rövid hónap múlva egy 39 hetes gyermek büszke mamája leszel!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.