Miranda Kerr nagyon szexi a nyaralós fotóin

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr -
turista szexi Miranda Kerr városnézés motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Ausztriába látogatott, ahonnan gyönyörű képekkel örvendeztette meg rajongóit.

A szexin hamburgerező Miranda Kerr a szomszédunkban pihen: Ausztriában nyaral néhány napot. A modell cuki nyári ruhában és kalapban turistáskodott, és még egy csini kis motorra is felpattant a városnézés során, amin gyönyörű, végtelen hosszú lábait is megvillantotta.

Forrás: Instagram/ Miranda Kerr
Forrás: Instagram/ Miranda Kerr

Demi Lovato bulizni vitte melleit! Hihetetlen szerelésben partizott az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150703-demi-lovato-sokat-mutato-bikiniben-jelent-meg-a-medences-partin.htmlA 22 éves énekesnő egy medencepartira volt hivatalos, ahol furcsa bikiniben énekelt, majd csobbant.Trend--El sem hinnéd, mit tetováltatott magára David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150702-david-beckham-kislanya-keresere-egy-minyont-tetovaltatott-magara.htmlHabár felesége, Victoria Beckham éppen tetoválásai eltűntetésén munkálkodik, az exfocista újabb tetkót varratott magára. Ráadásul valami igazán különlegeset.Trend--Ejha! Meztelen kaméleon lett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150702-cinthya-dictator-meztelen-kameleon-lett.htmlA műsorvezető fotós művészetének újabb oldalát mutatta meg. Hihetetlen képet posztolt.Trend--Bikiniben köszöntötte a naplementét Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/trend/20150701-nicole-scherzinger-enekesno-bikiniben-koszontotte-a-naplementet-mykonosz-szigeten.htmlAz énekesnő, aki Görögországban ünnepelte születésnapját, gyönyörű bikinis fotókat posztolt magáról.Trend--Esküvőre mész? Így öltözz fel stílusosan!http://www.life.hu/trend/20150701-eskuvore-mesz-igy-oltozz-fel-iden-nyaron.htmlEsküvőre vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen legyen az a ruha, ami csinos, kényelmes a kánikulában, ráadásul még jól is áll? Segítünk egy kicsit, mutatunk 3 szuper szettet, amik biztosan beválnak nyári esküvőkön.TrendThinkstockElizabeth Hurley is öregszik - sokkoló fotóhttp://www.life.hu/trend/20150703-elizabeth-hurley-is-oregszik-egy-forgatason-fotoztak-le-a-szinesznot.htmlA szuperszexi Elizabeth Hurley-n is meglátszik az idő vasfoga. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.