Victoria Beckham:„Nem szeretném, ha popsztár lenne a lányomból”

boldogság fashion week David Beckham popsztár Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girl a Vogue magazinnak fejtette ki: nem igazán örülne, ha lánya bejelentené, hogy popsztár akar lenni.

Azt azonban nem bánná, ha a divattervezői pályán követné kislánya, Harper, akinek kedvéért David Beckham különleges tetoválást varratott. A hároméves celebcsemete egyébként – Kim Kardashian lányához hasonlóan – imádja a cipőket és anyukája sminkkészletét.

Forrás: Instagram/ Victoria Beckham

Nem nagyon csodálkoznánk, ha a kis Harper tényleg a divatvilágban kötne ki, hiszen apukája, ráadásul két testvére, Brooklyn és Romeo is részt vettek már divatkampányban. Victoria Beckham azonban ehhez sem ragaszkodik túlságosan, ő csak boldognak szeretné látni a gyerekeket: „Az is lehet, hogy senki példáját nem akarja majd követni a családból. Anyaként számomra az a legfontosabb, hogy boldognak lássam a gyerekeimet, bármit is csináljanak” – mondta.

Victoria Beckham kislánya márkás ruháival jótékonykodik

A divattervező egykori Spice Girl 25 összeállítást gyűjtött össze kislánya gardróbjából, a "Divat életeket menthet" elnevezésű árverésre. Természetesen nem akármilyen márkás darabokról van szó. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Újabb sztárbaba érkezik! Josh Hartnett barátnője terhes!http://www.life.hu/csalad/20150703-josh-hartnett-szinesz-es-baratnoje-tamsin-egerton-elso-babajukat-varjak.htmlMár meg is erősítették a hírt: a színész és barátnője, Tamsin Egerton első babáját várja.Család--Intim fotót posztolt a Destiny’s Child énekesehttp://www.life.hu/csalad/20150703-kelly-rowland-a-destinys-child-enekese-intim-fotot-posztolt-gyerekerol.htmlKelly Rowland, aki Beyoncé mellett vált világhírűvé a Destiny’s Child című formációban, cuki fotót posztolt kisfiáról.Család--Azt beszélik: Tom Cruise szakít a szcientológiávalhttp://www.life.hu/csalad/20150702-tom-cruise-szinesz-suri-miatt-hagyja-ott-a-szcientologia-egyhazat.htmlMeglepő híresztelések kaptak szárnyra Tom Cruise-ról: egy telefonbeszélgetés után hihetetlen elhatározásra jutott a színész.Család--Hoppá! Mila Kunis ikrekkel terhes?http://www.life.hu/csalad/20150702-mila-kunis-szineszno-ikrekkel-terhes-egy-kozeli-barat-szerint.htmlEzt állítja legalábbis a pár egy közeli barátja. Vajon hihetünk neki?Család--Vége! Ben Affleck és Jennifer Garner elválnak!http://www.life.hu/csalad/20150701-ben-affleck-szinesz-es-jennifer-garner-szineszno-elvalnak.htmlÚjabb Hollywoodi sztárpár csatlakozik az elvált hírességek táborához Jennifer Gardner és Ben Affleck személyében. A válást 10. házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be.Család--Megszületett a Vészhelyzet sztárjának kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150626-noah-wylenak-a-veszhelyzet-szineszenek-megszuletett-a-kislanya.htmlVilágra jött Carter doktor, azaz Noah Wyle és felesége első közös babája: Frances Harper Wyle.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.