Hoppácska! Nagyon dögös modell lett Brooklyn Beckham!

Forrás: Instagram/ Rollacoaster -
modell Brooklyn Beckham fotósorozat dögös sármos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Brooklyn, úgy látszik, kiváló géneket örökölt híres szüleitől. Most ráadásul egy dögös fotósorozaton mutatta meg bimbózó sármját.

Victoria és David Beckham elsőszülöttje már annyira nagyfiú, hogy egyedül fesztiválozik, és már ahhoz is elég idős, hogy divatfotókon nézzen csábítóan. Azért egy kis rutinja már van a celebcsemetének, hiszen korábban is felkérték egy divatkampányhoz.

Forrás: Instagram/ Rollacoaster

Az évszázad férfimodelljének kikiáltott David Beckhamet fia fogja letaszítani a trónról?

Forrás: Instagram/ Rollacoaster

Forrás: Instagram/ Rollacoaster

Victoria Beckham kislánya márkás ruháival jótékonykodikhttp://www.life.hu/trend/20150610-victoria-beckham-eladomanyozza-lanya-markas-ruhait.htmlA divattervező egykori Spice Girl 25 összeállítást gyűjtött össze kislánya gardróbjából, a „Divat életeket menthet” elnevezésű árverésre. Természetesen nem akármilyen márkás darabokról van szó.TrendAFPSmink a kánikulában? Igen, de 5 dologra figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150608-smink-a-kanikulaban-mire-erdemes-odafigyelni.htmlVégre itt a nyári meleg, ám ezzel együtt érdemes újragondolni a sminkelést - nyáron ugyanis különösen kényelmetlen a "vakolat". Ha a meleg napokon sem szeretnél lemondani a szép sminkekről, fontold meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockÍgy még biztosan nem láttad Rihannáthttp://www.life.hu/trend/20150610-rihanna-a-flintstone-csalad-egyik-tagjanak-oltozott-be-unokatestvere-lanyanak-szuletesnapi-bulijan.htmlAz énekesnő annyira cuki, hogy unokatestvérének kislánya kedvéért beöltözött az ismert rajzfilmsorozat egyik tagjának.Trend--VV Edina esélyes az Erdély szépe címrehttp://www.life.hu/trend/20150610-otodik-helyen-all-vv-edina-az-erdely-szepe-versenyen.htmlEdina elindult egy online szépségversenyen, jelenleg az előkelő ötödik helyen áll. TrendOrigoHoppá! Szabó Zsófinak újra rövid haja letthttp://www.life.hu/trend/20150610-szabo-zsofi-szinesznonek-ujra-rovid-haja-lett.htmlSzabó Zsófi manapság nagy átváltozóművész lett. Egy évvel ezelőtt vágatta le a haját, majd hirtelen újra hosszú lett, most pedig ismét rövidre váltott a híresség.Trend--5 tipikus hiba, amiket elkövetünk szőrtelenítéskorhttp://www.life.hu/trend/20150529-5-tipikus-hiba-amit-elkovetunk-szorteleniteskor.htmlA szőrtelenítés nyáron a legaktuálisabb, és bár évről évre előkerülnek új kezelések és különleges eljárások, van, ami nem változik. Íme 5 tipikus hiba, amit elkövetünk szőrtelenítéskor - próbáld őket elkerülni!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.