Minden nap reggelizett, evett csokit és havonta egyszer „detox-napot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.

A mai napig nők milliói irigyelik Audrey Hepburn legendás szépségét, kifinomultságát és törékeny alakját. Utóbbiról most fia, Luca Dotti nemrég megjelent könyve rántja le a leplet.

A Memories of My Mother Kitchen (Emlékek édesanyám konyhájából) szerint a Római vakáció és az Álom luxuskivitelben színésznője nem számított, hol volt éppen a világban, soha nem hagyta ki a reggelit.

Forrás: Northfoto

„Anya, akár egy bölcs háziorvos, hitt a jó reggeli erejében. Soha nem hagyta ki, még a detox napjain sem, amikor mindössze csak natúr joghurtot és reszelt almát evett." Bár vékonyka alakját nehéz elhinni, ám fia szerint Audrey kedvence a csokoládé volt, amiből minden nap evett, de ugyanígy kedvelte a sült burgonyát és a füstölt lazacot is. Mivel a második világháború nem csupán a testén, hanem a lelkén is nyomot hagyott, Luca szerint édesanyja éppen ezért soha nem vonta meg magától a finom falatokat.

Kis híján belehalt az éhezésbe Audrey Hepburn
Az Audrey-karcsúság nem csupán genetikai adottság: a színésznő bizony gyerekként megtapasztalta, mi az éhezés, a szenvedés - Audrey Hepburn életéről bővebben ITT olvashatsz.