Hiába, egy gondos és felelősségteljes bátyus figyelme soha nem lankadhat - még a kis Sarolta hercegnő nagy napján sem!

Az egész brit birodalom tűkön ülve várta a kis Sarolta hercegnő nagy napját: július 5-én újra láthatta a világ Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét. 

Forrás: AFP/Chris Jackson

Nem csupán a St. Mary Magdalene templom előtt összegyűlt 3500 fős tömeget érdekelte, hogy van a sorban negyedik trónörökös, hanem bátyját, György herceget is, aki gondos testvérke lévén bele is kukkantott a babakocsiba, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e húgocskája körül. Tüneményes! (Az már más kérdés, hogy a kis herceg a hírek szerint nem sokkal a képek készülte után könnyekben tört ki. Hogy miért, azt sajnos nem tudni.)

És az megvan, hogy a kis György ugyanabban a ruhában jelent meg a keresztelőn, mint 30 évvel ezelőtt édesapja, Vilmos herceg? Nézd csak meg ITT, milyen kis helyesek voltak!

Mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?
Vasárnap keresztelték meg Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána - a cikkért kattints ide!