A nap képe: így vigyázott kishúgára, Saroltára György herceg

Forrás: AFP/Chris Jackson -
felelősség keresztelő Katalin hercegné Vilmos herceg gondoskodás Charlotte Elizabeth Diana Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, egy gondos és felelősségteljes bátyus figyelme soha nem lankadhat - még a kis Sarolta hercegnő nagy napján sem!

Az egész brit birodalom tűkön ülve várta a kis Sarolta hercegnő nagy napját: július 5-én újra láthatta a világ Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Nem csupán a St. Mary Magdalene templom előtt összegyűlt 3500 fős tömeget érdekelte, hogy van a sorban negyedik trónörökös, hanem bátyját, György herceget is, aki gondos testvérke lévén bele is kukkantott a babakocsiba, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e húgocskája körül. Tüneményes! (Az már más kérdés, hogy a kis herceg a hírek szerint nem sokkal a képek készülte után könnyekben tört ki. Hogy miért, azt sajnos nem tudni.)

És az megvan, hogy a kis György ugyanabban a ruhában jelent meg a keresztelőn, mint 30 évvel ezelőtt édesapja, Vilmos herceg? Nézd csak meg ITT, milyen kis helyesek voltak!

Mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?

Vasárnap keresztelték meg Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána - a cikkért kattints ide!
Katalin hercegné megvédte stíluskirálynő címéthttp://www.life.hu/trend/20150706-katalin-hercegne-ruhaja-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlKislánya, Sarolta hercegnő keresztelője tulajdonképpen remek alkalom volt arra, hogy megmutassa: még mindig ő Anglia legjobban öltözött asszonya!Trend--Bugyiban ünnepelte a szabadságot Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150705-kendall-jenner-bugyiban-unnepelte-az-amerikaiak-fuggetlenseg-napjat-instagramon.htmlHála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.Trend--Pici baba hatalmas csipkeruhában - mit kell tudni Sarolta hercegnő keresztelőjéről?http://www.life.hu/trend/20150701-sarolta-hercegno-kereszteloje-mit-visel-majd-szatmari-judit-divattortenesz-elmondja-a-velemenyet.htmlVasárnap keresztelik Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána!TrendOrigoVan, akit nem érdekel, ha kellemetlenül érzed magad a bikinije miatthttp://www.life.hu/trend/20150703-loey-lane-divatvloggert-nem-erdekli-ha-masok-kellemetlenul-erzik-magukat-bikiniteste-miatt.htmlMi az, hogy bikinialak? Miért mások mondják meg neked, hogy mit vehetsz fel a strandon, és mit nem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a plus-size divatvlogger, Loey Lane.Trend--Teljes vagyonát jótékony célokra ajánlja fel a milliárdos herceghttp://www.life.hu/news/20150703-a-milliardos-herceg-az-osszes-vagyonat-elajandekozza.htmlAl-Valíd bin Talal milliárdos szaúdi herceg több mint 9 ezer milliárd forintnyi vagyonát ajánlotta fel jótékony célokra.News--Cindy Crawford lánya lesz a következő Kendall Jenner?http://www.life.hu/trend/20150626-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-lesz-a-kovetkezo-kendall-jenner.htmlFiatal, gyönyörű, és édesanyja nem más, mint a világhírű Cindy Crawford - minden adott arra, hogy Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert futhasson be. Már amennyiben ő is ezt szeretné.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.