Ashton Kutcher házasság Mila Kunis titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén, titkos ceremónián kötötte össze hivatalosan is az életét a sztárpár.

Már korábban is felröppentek a pletykák a titkos esküvőről, de a hír ezúttal valóban igaz. „Nagyon kicsi és bensőséges esküvő volt a közeli barátokkal és a családdal” – nyilatkozta egy bennfentes.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A párnak, akik 2012 őszén jötték össze, októberben született meg a kislánya, és a színésznő állítólag újra terhes.

Gombos Edina kisfia felrobbantotta a cukiságmérőthttp://www.life.hu/csalad/20150706-gombos-edina-kisfia-nagyon-edes-apukajaval.htmlA műsorvezető nagyon édes fotókat posztolt 3 hónapos kisfiáról és férjéről – és közben még abba is beavatta rajongóit, hogy hamarosan együtt megy nyaralni a család.Család--Victoria Beckham:„Nem szeretném, ha popsztár lenne a lányomból”http://www.life.hu/csalad/20150703-victoria-beckham-nem-szeretne-ha-lanya-harper-popsztar-lenne.htmlAz egykori Spice Girl a Vogue magazinnak fejtette ki: nem igazán örülne, ha lánya bejelentené, hogy popsztár akar lenni.Család--Újabb sztárbaba érkezik! Josh Hartnett barátnője terhes!http://www.life.hu/csalad/20150703-josh-hartnett-szinesz-es-baratnoje-tamsin-egerton-elso-babajukat-varjak.htmlMár meg is erősítették a hírt: a színész és barátnője, Tamsin Egerton első babáját várja.Család--Így öleli egymást Nádai Anikó és pocakjának legnagyobb rajongója - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150705-nadai-aniko-hatalmas-pocakja-es-legnagyobb-rajongoja-muzli-a-mentett-kutya-intim-foto.htmlTündéri fotót posztolt az éppen terhes Nádai Anikó magáról és kedvencéről, Müzliről.CsaládOrigoÍme, az első képek Charlotte hercegnő keresztelőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20150705-ime-az-elso-kepek-charlotte-hercegno-keresztelojerol.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjére július 5-én, vasárnap került sor. A kéthónapos Charlotte hercegnő keresztszüleit is most jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották.Család--Kozsó: "Gyakran elérzékenyülök, ha meghallok egy számot, amit én írtam"http://www.life.hu/csalad/20150705-kozso-interjut-adott-amiben-elarulja-min-ment-keresztul-mutetje-ota.htmlKozsónak műtétje után ismét meg kellett tanulnia járni, beszélni. Legutóbbi, a Blikknek adott interjújában elárulta: most sokkal bondoldogabb, mint karrierje csúcsán.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.