Július elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek is kedvenc darabjainkat!

A haute couture kreációk egyedileg gyártottak, drága és kiváló minőségű anyagokból készülnek, tervezésükkor pedig csak úgy szárnyal a fantázia és a kreativitás. Sokszor ugyan hordhatatlanra sikerül néhány darab, mégis fontos szerepük van, mert egy-egy részletük átkerül az utcai divatba. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Az ördög Pradát visel című filmben a népszerű divatlap főszerkesztője hogyan magyarázta el a szó jelentését, kattints IDE!

Júliusban a világmárkák be is mutatták a világsztárokkal tűzdelt bemutatókon, mire számítsunk a következő szezonban. A Chanel kifutóján a különleges kreációk mellett sokkoló frizurákat is láthattunk, a divatbemutató alatt a sztárok még kaszinóztak is. Versace darabjait a legszebb modellek mutatták be, Elie Saab kollekcióját pedig abszolút tündérlányokra tervezték. Mutatjuk is az utóbbi napok legemlékezetesebb pillanatait, kedvenc ruhakölteményeinket és azokat is, amelyek láttán szinte ledöbbentünk.

/1507/Haute201579141737