Nézegess csodás és meghökkentő fotókat a párizsi haute couture divathétről!

fashion week Párizs stílus haute couture
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek is kedvenc darabjainkat!

A haute couture kreációk egyedileg gyártottak, drága és kiváló minőségű anyagokból készülnek, tervezésükkor pedig csak úgy szárnyal a fantázia és a kreativitás. Sokszor ugyan hordhatatlanra sikerül néhány darab, mégis fontos szerepük van, mert egy-egy részletük átkerül az utcai divatba. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Az ördög Pradát visel című filmben a népszerű divatlap főszerkesztője hogyan magyarázta el a szó jelentését, kattints IDE!

Júliusban a világmárkák be is mutatták a világsztárokkal tűzdelt bemutatókon, mire számítsunk a következő szezonban. A Chanel kifutóján a különleges kreációk mellett sokkoló frizurákat is láthattunk, a divatbemutató alatt a sztárok még kaszinóztak is. Versace darabjait a legszebb modellek mutatták be, Elie Saab kollekcióját pedig abszolút tündérlányokra tervezték. Mutatjuk is az utóbbi napok legemlékezetesebb pillanatait, kedvenc ruhakölteményeinket és azokat is, amelyek láttán szinte ledöbbentünk.

/1507/Haute201579141737

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.