Ilyen, amikor női fürdőruhákat próbálgatnak a férfiak

vélemény bikini fürdőruha vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon vicces pasikat válogattak össze egy videóhoz, hogy különböző fürdőruhákat próbáljanak fel, és elmondják a tapasztalataikat.

„Soha nem szabadna azt érezned, hogy ezt fel akarod venni. Soha” – mondta az egyik férfi a kacifántosnak tűnő monokiniről. „Mintha egy szülinapi tortából ugrottam volna ki” – fejtegette egy másik a piros színű egyberészesről.

Érdemes megnézni a videót, nagyon felszabadultak a fiúk, hihetetlenül élvezik a próbát – és persze vicceseket mondanak.

James Bond fia lánynak néz kihttp://www.life.hu/trend/20150708-pierce-brosnan-szinesz-modell-fia-dylan-lanynak-nez-ki.htmlPierce Brosnan 18 éves fia elég lányosan néz ki a legújabb lesifotókon, amelyeken fiús arcú barátnőjével sétálgat.Trend--El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150704-kim-kardashian-kulonleges-smink-technikaval-keszul-terhessege-nehezebb-honapjaira.htmlA celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.Trend--Készítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstockFesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRémületes frizurák a Chanel kifutóján - te hordanád így a hajad?http://www.life.hu/trend/20150709-remuletes-frizurak-a-chanel-kifutojan-kendall-jenner-is-csunya-volt.htmlImádjuk a Chanel-kreációkat, ám most nem emiatt írunk róluk: a világmárka legutóbbi divatshow-ján egészen elképesztő frizurát viseltek a modellek. Mi reméljük, ez a trend csakis a show-nak szólt, és bízunk benne, hogy sosem lesz divatos ez a stílus...Trend--James Bond fia lánynak néz kihttp://www.life.hu/trend/20150708-pierce-brosnan-szinesz-modell-fia-dylan-lanynak-nez-ki.htmlPierce Brosnan 18 éves fia elég lányosan néz ki a legújabb lesifotókon, amelyeken fiús arcú barátnőjével sétálgat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.