Így készül a szülésre a dögös Pirner Alma

Forrás: Facebook/Pirner Alma -
gyermeknevelés terhesség tudatosság rúdtáncos Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós rúdtánc világbajnok nem bízza a véletlenre: mindent tudni akar a gyermeknevelésről.

Pirner Alma a rúdtáncban már mindent elért, és úgy tűnik, a terhesség és a gyermeknevelés terén is maximalista. Már azt tanulmányozza ugyanis, hogy születendő csemetéjét hogyan tudja majd kiismerni.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

„Nálunk tegnap este óta nincs áram, így a nap kissé átalakult. A laptopom megadta magát, dolgozni nem tudok, de legalább van idő olvasni!" – írt a kép mellé a szexi kismama.

Radics Gigi évek óta családfenntartóhttp://www.life.hu/csalad/20150709-radics-gigi-enekesno-evek-ota-csaladfenntarto-es-kizarolag-a-karrirjere-koncentral.htmlA gyönyörű énekesnő karrierjének köszönhetően megteheti, hogy támogatja családját, akik mindent megtesznek azért, hogy csak az éneklésre tudjon koncentrálni.Család--Caramel: "Örülök, hogy nem nőnek születtem"http://www.life.hu/csalad/20150707-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-parja-kemeny-idoszakon-megy-keresztul-a-szules-utan.htmlAz énekes gyermeke érkezése után tapasztalta meg, hogy milyen nehéz dolga van az édesanyáknak, és nagyon hálás párjának, hogy Sophie-t türelemmel nevelgeti.Család--Hatalmasat nőtt Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150702-nadai-anikonak-az-rtl-klub-terhes-sztarjanak-pocakja-hatalmasat-nott-es-szexi-ruhaban-pozolt.htmlAz RTL Klub sztárja testhez tapadó aranyruhában mutatta meg milyen egy szexi kismama.Család--Így kokettál a kis György herceg II. Erzsébettel – Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150708-igy-kokettal-a-kis-gyorgy-herceg-a-nagymamajaval-ii-erzsebettel-tunderi-foto.html2015. július 5-én, vasárnap került sor Katalin hercegnő második gyermekének, Saroltának (Charlotte) a keresztelőjére. Ezen a napon természetesen Saroltáé volt a főszerep, de azért a kis György herceg jelenléte sem hagyta hidegen a királyi család rajongóit. Család--Elolvadunk! Cuki családi fotót posztolt Alec Baldwin feleségehttp://www.life.hu/csalad/20150707-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-cuki-csaladi-fotot-posztolt.htmlHihetetlenül bájos képet posztolt Hilaria Baldwin, aki három hete adott életet második gyermekének.Család--A vér kötelez - A leghírhedtebb gyilkos családok (+18)http://www.life.hu/csalad/20150706-gyilkos-csaladok-akik-egyutt-bunoztek.htmlEgyütt jóban-rosszban: az alábbi családok összetartásból minden bizonnyal jelesre vizsgáznának – környezetük legnagyobb szerencsétlenségére. Nem is gondolnád, hogy a történelem során hány bűnbanda működött egyfajta családi vállalkozásként. A következőkben három igen híres famíliát mutatunk be az 1800-as évek környékéről, válogatásunkat pedig egy későbbi cikkben folytatjuk.CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.