Osvárt Andrea végtelen combjaitól elállt a szavunk: Fotó!

színésznő comb Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Andira egy hónapja újfent rátalált a szerelem. A gyönyörű színésznőnek tehát nincs oka panaszra, ráadásul nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint, épp jól megérdemelt nyaralásást tölti egy paradicsomi helyen.

Napfürdőzés közben lőtt Osvárt Andi egy "virslilábas" fotót. Vékony és formás virgácsai, valamit a táj szépsége mellett pedig nem mehettünk el szó nélkül:

Forrás: Instagram/andreaosvart

Kamaszkorunk legszebb mellei: Osvárt Andrea

Az Origo cikksorozatában sorra veszi a legendás filmes pucérkodásokat, amelyek meghatározóak voltak szerzőik pszichoszexuális fejlődésében. Osvárt Andreát első magyarként érte az a megtiszteltetés, hogy szerepel a sorozatunkban. Ő a legjobb nő az osztályban, aki csak ritkán dobja le a ruháit, de akkor az mindig nagyot szól. Volt élő vászon festményhez, szexi bérgyilkosnő, és érzéki kalandba bonyolódott Olaszországban és Kínában. A cikket és a fotókat ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.