Már a harmadik gyereket tervezi Vilmos és Katalin

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Születés családtervezés Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja született meg a hercegi pár második gyermeke, Sarolta hercegnő, akinek édesapja, Vilmos máris kétes utalásokat tett egy lehetséges harmadik csemetével kapcsolatban is.

Ahogyan a Life.hu is megírta, Vilmos herceg a minap kezdett új munkahelyén, ahol légi mentőpilótaként fog szolgálatot teljesíteni.

Vilmos herceg kis családjával lánya, Sarolta hercegnő keresztelőjén Forrás: AFP/Chris Jackson

Az első képek Sarolta hercegnő keresztelőjéről - Íme!

Július 5-én keresztelték meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. Kattints ide a fotókért!
Ciki! Így káromkodik Fülöp herceghttp://www.life.hu/news/20150714-fulop-herceg-elkaromkodta-magat-fenykepezes-kozben.htmlErzsébet királynő férje híresen nehezen tudja palástolni érzéseit. Ezúttal a türelmét veszítette el, ezért csúszott ki a száján az a bizonyos csúnya szó.News--Felelőtlen anyának tartják Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/csalad/20150709-angelina-jolie-szinesznot-felelotlenseggel-vadoljak-lanya-sminkje-miatt.html10 éves kislányát, Zaharát nemrég szemfestékkel és szájfénnyel az arcán kapták lencsevégre. Túlzás vagy sem?Család--Harry exe, aki odadobta a koronát, bemutatta új kedvesét: Íme a hercegpótlék!http://www.life.hu/intim/20150712-harry-herceg-utan-edward-holcroft-cressida-bonas-uj-kedvese.htmlJó ideig úgy tűnt, Cressida Bonas lesz Harry herceg "katemiddletonja". Ám a lány inkább köszönte, nem kért a hercegnőszerepből, és Harry helyett inkább egy színészt választott.Intim--Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150709-hilaria-baldwin-szoptatas-utan-elaludt-gyerekeivel-az-agyban.htmlAlec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.Család--Ilyen büszke gyönyörű fogacskáira a kis György herceg: Imádnivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20150709-gyorgy-herceg-fogacskai-cuki-foto-a-keresztelo-utan-keszult-kepek-kozul.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Vilmos és Katalin kisfiával. Legutóbb arról írtunk, hogyan szólítja dédnagymamáját, II. Erzsébetet, előtte pedig arról, miként lopta el a show-t kishúga keresztelőjén. Most pedig megint rajta a világ szeme.Család--Megható képekkel állítottak örök emléket az elhunyt édesanyánakhttp://www.life.hu/csalad/20150708-meghato-fotosorozattal-bucsuzott-es-allitott-orok-emleket-a-ferj-a-rakban-elhunyt-felesegenek.htmlGyönyörű, és egyben szívbemarkoló fotósorozattal búcsúzott el elhunyt feleségétől és kislánya édesanyjától Ben.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.