Tragédia! Meghalt Nick Cave 15 éves fia

Forrás: Facebook/Nick Cave -
Arthur Cave halál baleset Nick Cave
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű zenész, Nick Cave 15 éves fia, Arthur egy balesetben vesztette életét. 18 métert zuhant egy szikláról.

A tinédzserfiút a brightoni Ovingdean Gapnél, a tengerparton találták meg kedden este hat órakor. Egy 18 méter magas szikláról zuhant a tengerpartra. Rendőrségi források szerint Arthur Cave halála baleset volt, nem öngyilkosság, de egyelőre nem tudni, hogyan zuhanhatott le.

Arra járó emberek találtak rá a földön fekvő fiúra. Próbáltak rajta segíteni a helyszínen, majd kórházba szállíttatták mentőhelikopterrel, de a fiatal fiú belehalt sérüléseibe.

A Daily Mailen láthatók fényképek a helyről, ahol a tragikus baleset történt. A sziklafalat egyébként kifejezetten veszélyesnek tartják. Az ott kiránduló csoportokat minden alkalommal figyelmeztetik, hogy ne menjenek ki a peremre, mert könnyen leomlik, és a lezuhanás veszélye nagy.

Nick Cave a fiával, Arthur Cave-vel Forrás: Facebook/Nick Cave

Az ausztrál énekes megerősítette Arthur halálának hírét, a család – köztük Arthur ikertestvére – arra kér mindenkit, hagyják őket nyugodtan gyászolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.