Bombázó lett Éden Adriból

Forrás: Instagram/ Bencsik Adrienn -
fogyás Éden Adri Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már az a kis súlyfelesleg, amivel Éden Adri beköltözött a Hotelbe? Dögös csaj lett belőle!

Adri a műsor kezdete óta a súlya miatt aggódott, és szinte naponta piszkálta valamelyik fiú azzal, hogy ne egyen annyit. Mióta véget ért a műsor, diétázik, és egykori Éden-társa, Milán segítségével edz. Ennek meg is van az eredménye, egyre csodásabban néz ki a korcsolya-oktató lány.

Instagramján osztotta meg szuperlapos hasát.

Forrás: Instagram/ Bencsik Adrienn

Adri korábban elmesélte, hogy 11 kilót fogyott az Éden Hotel után, Jobb formában van, mint valaha!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Így terpeszt Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-dukai-regina-glammodell-igy-terpeszt-edzos-ruhaban.htmlDukai Regina ma sem felejtett el edzeni, és ezt megosztani Instagram-követőivel. Ez Zsír!--Kamerát kapott mellei közé Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-testere-kamerat-szereltek-fel.htmlAkciókamerát szereltek fel Hosszú Katinkára. Vajon mi készül?Ez Zsír!--Ilyen szexin csak Zimány Linda tud edzenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-zimany-linda-glammodell-igy-powerplatezik.htmlAz amerikában élő, de éppen Magyarországon tartózkodó glammodell nagyon odafigyel a testére. Ma éppen egy power plate órán fárasztotta le magát. Ez Zsír!--Emily Ratajkowski megint tökéletes testét mutogattahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150709-emily-ratajkowski-olaszorszagban-villantott-tokeletes-testet.htmlSzavak sincsenek Emily Ratajkowski tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. Ez Zsír!--4 dolog, amit rosszul tudtál a fehérje fogyasztásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150614-igy-fogyassz-helyesen-proteint.htmlJavítsd ki a proteinfogyasztási szokásaidat, és fogyj le sokkal gyorsabban!Ez Zsír!ThinkstockIszak Esztinek végtelen hosszúak a lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150607-iszak-esztinek-vegtelen-hosszuak-a-labai.htmlIszak Eszti dögös farmersorban fényképezkedett egy rózsabokorral. Mindkettő nagyon jól állt neki.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.