Nagy Nikoletta nem plasztikáztat - nyereményét felajánlotta egy rászorulónak

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
műtét Nagy Nikoletta nyeremény plasztika Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Nikoletta, a Miss Universe győztese úgy döntött, egyik nyereményét - egy plaszikai műtétet, amelynek segítségével bármelyik testrészét átszabathatná - felajánla egy helyreállító műtétre várakozónak. 

A szépségkirálynő ingyen alakíttathatná át bármely testrészét, de ő elégedett magával, és az évek során a hibáival is megtanult együtt élni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ami egyeseknek nem tetszik, én azt szexepilnek tartom. Nem fogom még a szám fölötti anyajegyet sem eltüntetni, mert az is én vagyok! Ahogyan szépészeti beavatkozáson sem fogok részt venni, pedig a versennyel nyertem azt is. Egyszerűen elégedett vagyok magammal, és a hibáimat is megszerettem. Véleményem szerint azért sem változtathatok magamon, mert a nézők így választottak meg királynőnek" - árulta el Nikoletta a Borsnak, és álláspontját azzal is alátámasztottak, hogy nyereményét felajánlotta egy rászoruló nőnek, akinek helyreállító műtétre van szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.