Ben Affleck egy kiskutyával lepte meg a gyermekeit

Forrás: AFP/Kevin Winter -
válás Ben Affleck Jennifer Garner kiskutya család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a világsztár mindent megtesz annak érdekében, hogy együtt tartsa a családját.

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a hollywoodi sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck válni készül. A házaspár a 10. házassági évfordulója után egy nappal jelentette be a hírt. Három gyermekük előtt még a mai napig titkolni próbálják a dolgot. Nemrég például együtt nyaraltak velük a Bahamákon, ahol a két színészen észrevehetőek voltak az elmúlt hetek eseményei. Bent pedig a minap kapták lencsevégre; a képen tisztán látszott: visszavette a jegygyűrűjét.

Ben Affleck és az új családtag Forrás: Northfoto

A kusza történetet most az bonyolítja, hogy a Batman sztárja a minap egy kiskutyával állított haza, melyet a gyermekeinek szánt meglepetéséként. Egy nevét elhallgató forrás szerint ez egyértelmű jele annak, hogy a sztár egyáltalán nem akar elszakadni a családtól, és hogy keményen dolgozik azon, hogy jó viszonyban, és nyugodt hangulatban nevelhessék tovább a gyermekeiket - írja a People.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.