Kadmiumsárga, Kasmírrózsaszín, Marsala - ezek lesznek a 2015-ös ősz trendszínei

fashion week szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pantone minden évben meghatározza a vezető trendszínt. 2015 a marsala éve, de emellett minden évszakban vannak még vezető árnyalatok. Mutatjuk is, melyek lesznek ezek idén ősszel!

Idén ősszel az egyik legérdekesebb dolog a színek terén az lesz, hogy a női és a férfidivatban ugyanazok a színek lesznek az uralkodóak, mindössze a ruhák fazonja és anyaga mutatja majd a nemek közötti különbségeket.

Balról az óra járásával megegyező irányba a következő színek: Szárított növény, Sivatagi zsálya, Viharos idő, Tölgy, Marsala, Biscayai-öböl, Tükröződő tavacska, Kadmiumsárga, Kasmír rózsaszín, Ametiszt orchidea Forrás: Pantone

A neutrális, finom, visszafogott árnyalatok hódítanak majd: népszerű lesz a fakú zöldesszürke, a viharos égre emlékeztető sötétkékes szürke, a kadmiumnarancs, ami valahol a barack és az élénknarancs között található. Hódítani fog a fáradtrózsaszínnél egy kicsit élénkebb árnyalat és a finom orchideaszín, de népszerű lesz még a kicsit türkizes zöld is. Persze a színek mind kaptak fantázianeveket is, ezek pedig a következők lesznek: Ametiszt orchidea, Kasmír rózsaszín, Kadmiumsárga, Tükröződő tavacska, Biscayai-öböl, Marsala, Tölgy, Viharos idő, Sivatagi zsálya, Szárított növény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.