Iszak Eszti férfivadító szerelésben vízisízett

Forrás: Instagram/Iszak Eszti -
vízisí szexi wakeboard Iszak Eszter rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kipróbálta a vízisít, ráadásul egy igen dögös szettben tette mindezt.

Iszak Eszti rózsaszín, csajos sztreccsben suhant a víz felszínén. A pasik szeme biztos megakadt a szexi műsorvezetőn, de valószínűleg nem Eszti wakeboard-tudását csodálták.

Forrás: Instagram/Iszak Eszti

"Tessék? Ja, semmi, csak menő vagyok" - írta a vicces sorokat a kép mellé Eszti.

Iszak Eszti stílusa kifogástalan

A fiatal műsorvezetőtől ismét tátva maradt a szánk: Iszak Eszti rendkívül stílusos szettben jelent meg a minap egy felkapott fővárosi étteremben. Az összeállítását a Life.hu cikkében találod.
Leonardo DiCapriót még sosem láttuk ilyen lepukkantnakhttp://www.life.hu/trend/20150721-leonardo-dicapriot-vilaghiru-szineszt-meg-sosem-lattuk-ilyen-lepukkantnak.htmlAz egykoron jóképű színészt és kedvesét, Kelly Rohrbachot Malibuban kapták lencsevégre. Bár ne tették volna...Trend--Kulcsár Edina a szénabála tetején is bombázóhttp://www.life.hu/trend/20150722-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-szenabala-tetejen-is-bombazo-es-szexi.htmlUltra szexi fotón, forró kisnadrában pózolt a szépségkirálynő. Láthatóan őt nem zavarja a tikassztó forróság.Trend--Szexi bikinialakot villantott a TV2 sztárja: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-falatnyi-bikiniben-pozolt-egy-vitorlashajon.htmlA Jóban Rosszban színésznője falatnyi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját - ja, és a háttér sem elhanyagolható.Trend--Conchita Wurst extrém ruhakölteményt villantotthttp://www.life.hu/trend/20150717-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-extrem-ruhakoltemenyt-es-formas-popsit-villantott.htmlA szakállas énekes"nő" különleges ezüstben ragyogó báli ruhában mutatta meg darázsderekát.Trend--Miley Cyrus ismét sokkolt - Majdnem anyaszült meztelenül pózolthttp://www.life.hu/trend/20150720-miley-cyrus-majdnem-anyaszult-meztelen-pozolt-a-botranyhosno-legutobbi-extrem-fotoja-sokkolo.htmlA botrányhősnőről olyan képet találtunk, ami újfent kiverte a biztosítékot.Trend--Üzleti sikert hozott Liptai Claudia szépségpraktikájahttp://www.life.hu/trend/20150703-liptai-claudianak-a-tv2-musorvezetojenek-uzleti-sikert-hozott-a-szepsegpraktikaja.htmlA műsorvezetőnek mindig formában kell lennie, ezért kitalálta, milyen segédeszközzel tudja testét karbantartani.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.