Az elmúlt évek nyomot hagytak a Való Világ csinos műsorvezetőjének lelkében és arcán is. Úgy döntött, visszatér a rivaldafénybe, és arcplasztikát is hajlandó vállalni.

"Még sosem csináltattam ilyet, nem tudom, milyen lehetőségeim vannak. Kíváncsi vagyok, egyáltalán mit mond a doktor úr. Szerintem nincs ebben semmi, teljesen vállalható. Egyrészt negyven elmúltam, az egy dolog. Ám az elmúlt évek mély nyomot hagytak az arcomon. Nem azért voltak kemény évek – amit a többség gondol –, mert a bírósági ügyek meg ezek. A túrót! Sok lelki megpróbáltatáson mentem keresztül" - nyilatkozta a Borsnak

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

"Egy óriási hullámvasúton voltam, amiben egyébként mindenki ül, csak nem tud róla, vagy most ül bele éppen. Ez meggyűrt engem rendesen. Beguggolt az arcom, na! Ha fáradt vagyok, ez különösen látszik" – magyarázta.

"Bárki bármit mond, lehet fanyalogni, de miért ne élnék egy adódó lehetőséggel? Főleg, ha már így alakult, hogy visszatérhetek a közéletbe. Nekem a testem és az arcom a kirakatom, abból élek. Mindig azt mondom, legfontosabb az önismeret, tisztában kell lenni önmagunkkal. Egész egyszerűen van normális ítélőképességem, és ha belenézek a tükörbe, látom, hogy a két szem­öldököm közötti ránc miatt mintha mindig morcos lennék. Ez zavar. Nyilván az arcom sokkal vékonyabb és beesettebb lett, mint 20-30 évesen volt" – fejtegette Nóci.