Végre nincs feszültség Rubint Réka és anyósa között

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
békülés vita Judit Rubint Réka feszültség edző fitness anyós Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka kisfiának születésnapján ásta el a csatabárdot anyós és meny, így Schobert Norbi végre megnyugodhatott.

Sok éven át volt feszültség Réka és anyósa, Judit között. Norbi szerető édesanyja ugyanis nehezen viselte, hogy fiát „elvették" tőle. A kis Zalán születésnapján azonban kibékültek – írja a hot!.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Végre elfogadtuk egymást. Veszekedések, viták korábban sem voltak, de szinte állandóan volt feszültség. Szeretném, ha Norbi édesanyja érezné, hogy egy család vagyunk, ahol mindig szeretet veszi körül" – mondta Réka.

Gombos Edina megkezdte floridai luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/csalad/20150722-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megkezdte-floridai-luxusnyaralasat-csaladjaval-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője a homokos, pálmafákkal övezett óceánpartról jelentkezett be.CsaládOrigoEzen a helyen töltik álomnyaralásukat Rubint Rékáékhttp://www.life.hu/csalad/20150722-rubint-reka-fintess-edzo-megerkezett-csaladjaval-amerikaba-a-luxusnyaralasuk-helyszinere.htmlMegkezdte nyaralását Schobert Norbi családja. Réka egy hamisítatlan tengerentúli életérzést sugárzó képpel indított.Család--Berki Krisztián bébiszittert keres Natasa Zselyke melléhttp://www.life.hu/csalad/20150722-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-megmutatta-luxusirodajat-es-bebiszittert-keres-kislany-amelle.htmlBébicsőszt keres kislánya mellé a celebsztár, aki Bochkor Gábor segítségét kérte ahhoz, hogy megkeressék Natasa Zselyke leendő bébiszitterét. Család--Nádai Anikónak hatalmas a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150715-nadai-anikonak-az-rtl-klub-sztarjanak-hatalmas-a-pocakja-es-terhessege-finisbe-ert.htmlA terhes sztár finish-ben van, hiszen minden percben elérkezhet a szülés pillanata, ő pedig felkészült, sőt azt is elárulta, hány kilóval gyarapodott a terhessége alatt.Család--Berki Krisztián hatalmas karjaiban elolvadt cuki kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150715-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetojenek-hatalmas-karjaiban-elolvadt-cuki-kislanya-natasa-zselyke.htmlBerki Natasa Zselyke imádja apukáját, kettőjük intim pillanatáról megható fotót posztotlt a TV2 műsorveztője.Család--Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik http://www.life.hu/csalad/20150721-hires-apak-es-gyonyoru-lanyaik.htmlAz alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.