Wow! Több mint 30 kilót dobott le Lagzi Lajcsi

Forrás: redlemon -
fogyás Lagzi Lajcsi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós műfaj helytartója világéletében küzdött a súlyával. Hol rettenetesen elhízott, hol látványosan lefogyott, pedig a jojózás köztudottan nem egészséges.

A trombitás zenész számtalan módszert kipróbált már, hogy rendbe rakja a testét, de tartós hatást nem tudott egyikkel sem elérni. Nem adta fel azonban a reményt, hogy az utóbbi években ismét felszaladt pluszkilókat leadja, ezért fél évvel ezelőtt ismét belevágott egy fogyókúrába, méghozzá nem is akárhogyan - írja a Blikk.

Galambos Lajos egy korábbi fellépésén. Forrás: redlemon

Lagzi Lajcsi, aki korábban már másfél mázsát is nyomott, elmondta, hogy a féléves fogyókúrája alatt is ehette a kedvenc ételeit, mert egy olyan készítménytől sikerült fogynia, amely mellett nem kellett koplalnia.

Fél éve kezdtem használni, és bár mindvégig ehettem a kedvenceimet, a legzsírosabb ételeket, mint mondjuk a kolbász vagy a szalonna, mégis csak úgy tűntek el rólam a kilók.

"Most 99 kilót mutat a mérleg, ha ráállok!" - lelkendezett a zenész, aki boldog, hogy ennyire bevált nála a fogyókúra. "Szerencsére tudom tartani a testsúlyomat, és nem is akarok tovább fogyni. Most ugyanis tökéletesen érzem magamat a bőrömben. Soha nem voltam még ilyen jól, mint most" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.