Túlélőcsomag fesztiválra - 5+1 dolog, ami mindig legyen nálad

Forrás: Thinkstock -
fesztivál mobiltárca Sziget 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még közel sincs vége a fesztiválszezonnak, sőt! Azt mindenki tudja, hogy pénztárca, papírok és zsepi nélkül ne induljon útnak, no de mi az a többi női holmi, aminek mindig érdemes ott lennie a túlélőcsomagban? Megmutatjuk!

Kézfertőtlenítő

Ez alap, még akkor is, ha nem vagy tisztaságmániás. Még ha nem is egy egész hetet, de legalább egy napot kint vagy a fesztiválon, akkor is eszel, iszol, megfogsz dolgokat, és használod a mosdót. Ám a higiénia nem a fesztiválok erőssége, így egy illatmentes kézfertőtlenítő gél vagy kendő mindig jól jön. Kicsi, praktikus és nagyon hasznos!

Forrás: Thinkstock

A kedvenc rúzsod

A fesztiválsmink elengedhetetlen kelléke a rúzs. Ha kis táskával indulsz útnak, nem fog elférni az összes sminkcuccod, így elég, ha egy-két dolgot kiválasztasz. Ha otthon egy jó tartós fesztiválsminket készítettél magadnak, akkor bőven elég, ha a rúzsod tart csak veled. Ez a pipere ugyanis nemcsak az ajkakra jó, de pirosítónak is használhatod, pláne, ha rózsaszín, korall, lazac vagy piros színt választasz. Dolgozz az ujjbegyekkel: egy kis rúzst vigyél fel az arccsontra, és alaposan dolgozd be a bőrödbe. Tökéletes lesz! Ha pedig inkább a nude színeket kedveled, akkor a barnás rúzsodat a szemhéjadra is felviheted – ITT meg is mutattuk, hogyan!

Egy praktikus felső

Nyár ide vagy oda, az időjárás elég szeszélyes, így nem árt, ha erre is felkészülsz. Nyilván nem télikabát kell egy nyári fesztiválra, de jó, ha van nálad egy farmerdzseki, egy kockás ing vagy egy horgolt mellény. Ezek a ruhadarabok egyébként is hódítanak idén! Ráadásul a derekadra is kötheted őket, hiszen a laza stílus nagyon menő!

Esőkabát

Rommá ázni, vagy okosan bulizni? Ma már kapni olyan esőkabátokat, amiket egészen picire össze lehet hajtani, így túl sok helyet sem foglalnak. Ha pedig esősebb napokat fogsz ki, a gumicsizma mellé nem árt egy vízálló felső. Apropó, gumicsizma: ITT korábban összeválogattunk néhány menő darabot az idei szezonból.

Valami extra

A fesztiválszettek lényege pont az, hogy ilyenkor kicsit elengedheted a fantáziádat: lehet a szokottnál is lazább, színesebb, merészebb a külsőd. Ha szeretnél valami olyat, amit hétköznapokon, az irodába nem próbálsz ki, akkor mehetnek a színes tincsek a hajba, kipróbálhatod az arany tetoválást, a virágfüzért vagy a nagyon színes fesztiválmanikűrt is.

A Life.hu extra tippje

A MobilTárca egy olyan alkalmazás, amellyel egy helyre gyűjtheted a pénztárcádban hordott bank- és hűségkártyáidat, és virtuális formában tárolhatod azokat arra alkalmas mobiltelefonodon. Így egyszerűen és biztonságosan, egy érintéssel fizethetsz vagy gyűjthetsz hűségpontokat, és a MobilTárcába töltheted a koncert- és színházjegyeidet!

Készítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstockVillámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoKi volt a legdögösebb a Coachella fesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150419-coachella-zenei-fesztival-a-kaliforniai-sivatagban-ott-voltak-a-sztarok-ki-volt-a-legszebb.htmlMi még csak tervezzük az idei fesztiválszezont, a világsztárok pedig már túl is vannak a két hétvégés Coachellán. Beyoncétól kezdve a szupermodelleken át gyakorlatilag egész Hollywood tiszteletét tette a koncerteken, természetesen laza, mégis nagyon szexi darabokban. Mutatjuk is a fesztiválszetteket - less el tőlük néhány stílustrükköt!TrendNorthfotoFesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150630-trendi-csinos-fesztivalszettek-2015-nyarara.htmlA fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!TrendThinkstockDögösen buliznak a világsztárok a Glastonbury Fesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150628-dogosen-buliznak-a-vilagsztarok-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA vörös szőnyegen kevés lazaságot engednek meg maguknak a hírességek, a fesztiválokon azonban ők is lelazulnak kicsit. Vasárnap van a Glastonbury Fesztivál utolsó napja - lássuk, ki hogyan bulizott!TrendOrigoFesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.