Less be Taylor Swift pazar otthonába!

otthon Taylor Swift New York luxusapartman lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő New York-i apartmanja lélegzetelállító és harmonikus fészek, amelyben mi is szívesen pihennénk meg egy zűrös munkanap után.

Taylor Swift 20 millió dollárt érő, kétszintes lakása a nagy almának is nevezett város szívében található. Az otthon a fagerendás megoldásnak köszönhetően természetességet és melegséget áraszt.

Forrás: NORTHFOTO

A penthouseban összesen 6 hálószoba és 5 fürdőszoba található. A nappali és az étkező majdnem négy méteres magasságú, fagerendás mennyezete rendkívüli atmoszférával rendelkezik. Taylor állítólag imádja a lakást, bár neki ez csak egy a sok közül, hiszen több tengerparti háznak is a birtokosa.

Forrás: NORTHFOTO

Így lett stílusikon Taylor Swift

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogyan divatozott az énekesnő az utóbbi években!
Gordon Ramsay fia a sztárszakács kiköpött másahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gordon-ramsay-fia-nagyon-hasonlit-apjara-a-sztar-szakacsra.htmlA szigorú sztárszakács és fia között egészen elképesztő a hasonlóság.CsaládOrigoOdavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gombos-edina-kislanya-mirike-imadja-a-kubai-edes-malata-italt.htmlGombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. CsaládOrigoMegtiltották Károly hercegnek, hogy lássa unokáit?http://www.life.hu/csalad/20150801-megint-all-a-bal-katalin-es-vilmos-herceg-csaladjaban.htmlÚgy tűnik, ismét áll a bál a királyi családban: ezúttal Károly herceg került feketelistára. Család--Charlize Theron egy újabb baba örökbe fogadásával enyhíti szerelmi bánatát?http://www.life.hu/csalad/20150801-sean-penn-exnoje-charlize-theron-ujra-anya-lesz.htmlHa hinni lehet a híreszteléseknek, Charlize Theron immár kétgyermekes anyuka. Kisfia, James érkezése után három évvel ugyanis egy kislányt is örökbe fogadott. Család--Nádai Anikó: "Bármikor jöhet a baba"http://www.life.hu/csalad/20150730-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-mar-keszul-a-szulesre-es-megmutatta-hatalmas-pocakajat.htmlLelkileg és fizikailag is készen áll az RTL Klub sztárja életének legszebb pillanatára, amikor megérkezik kisfia.Család--Pirner Alma lassan készen áll a szülésre: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150731-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-babakelengyevel-szelfizett-polyat-vasarolt.htmlIgazi kismamaprogramban volt része a rúdtánc világbajnoknak, aki cuki babaholmik között válogathatott.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.