Kikocsikázott a Vajna házaspár

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi luxus kocsi Andy Vajna vasárnap autó szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár a régi arisztokraták, úgy suhantak vasárnap délelőtt Vajnáék. Az elegancia a régi, a verda vadiúj.

Ritkán oszt meg a férjével közös fotót Vajna Timi, ám a vasárnapi családi kocsikázás közben dobott egy szelfit. Ezek szerint jól sikerült a hétvégi születésnapi meglepetés, és a producer örült a felesége különleges ajándékának. A luxus pedig magáért beszél; kabrió és fehér elegancia, hiába, a felső tízezer tud élni!

Vajna Timi Forrás: Instagram/Vajna Timi
Katalin hercegnő letette a búvárvizsgáthttp://www.life.hu/csalad/20150802-katalin-hercegno-letette-a-buvarvizsgat.htmlMenő! Katalin hercegnőnek megvan a haladó nyílt vízi búvárvizsgája - akár 30 méter mélyre is lemerülhet.Család--Berki Krisztián fura becenevet adott tündéri kislányánakhttp://www.life.hu/csalad/20150802-berki-krisztian-celebsztar-fura-becenevet-adott-lanyanak-natasa-zselyenek.htmlVasárnap reggeli közösen szelfizett kislányával a macsó, aki azt is elárulta, hogyan hívja a kis Natasa Zselykét.Család--Pataky Attila lányos apa letthttp://www.life.hu/csalad/20150801-pataky-attila-az-edda-egyuttes-frontembere-enekes-lanyos-apa-lett-es-ket-kislanyt-pesztral.htmlKét kislánnyal bővült az Edda frontemberének családja; az énekes két fiú után kislányokat pesztrált.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁrpa Attila és felesége örökbe fogadtak egy kislánythttp://www.life.hu/csalad/20150802-arpa-attila-szinesz-producer-es-felesege-toman-szabina-orokbe-fogadtak-egy-kislanyt-nikit.htmlA 17 éves Nikit azért fogadta örökbe a pár, hogy megmentsék az életét.Család--Gordon Ramsay fia a sztárszakács kiköpött másahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gordon-ramsay-fia-nagyon-hasonlit-apjara-a-sztar-szakacsra.htmlA szigorú sztárszakács és fia között egészen elképesztő a hasonlóság.CsaládOrigoHihetetlen! A testvérének néz ki, pedig az anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20150801-a-testverenek-nez-ki-pedig-az-anyukaja.htmlA 42 éves anyukát és 14 éves lányát állandóan testvéreknek nézik. Nem is csoda, hiszen az anyuka valóban nagyjából 25-nek néz ki.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.