Szulák Andrea: "Mi lesz a lányommal nélkülem?"

Fotó: László Zsigmond/Life.hu -
lány anya elengedés aggódás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tanult saját és édesanyja kapcsolatának hibáiból és bár imádja lányát, tudja, hogy egyszer majd el kell engednie.

Szulák Andreát nagyon szoros és mély szertetet fűzte édesanyjához és tisztában van az anya-lánya kapcsolat buktatóival, ám akárcsak édesanyja ő is retteg elengedni lánya kezét – írja a Story,

Fotó: László Zsigmond/Life.hu

"Már most görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, mi lesz vele nélkülem. Ilyenkor hiányzik az édesanyám, hogy azt mondja, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni" - mosolygott a színésznő, aki szerint anyukája a szeretetével ráült, mint egy nagy madár.

„Aztán egyszer csak eldöntöttem, hogy elmegyek Hollandiába dolgozni. Fájt neki, tudom. Öt év múltán, amikor hazajöttem, azonnal láttam, hogy beleőszült az aggodalomba. De látszik, nem tanultam ebből, hiszen bennem is hasonló aggodalmak gyűlnek. Mi lesz később, amikor tényleg el kell engednem magam mellől Rozinát!" – mondta Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.